официална рокля, бална рокля
За голяма част от завършващите гимназия госпожици, балът е един от най-специалните дни в живота им. Това е нощ, изпълнена с много емоции, хубава храна, приятели и мода! Ето седем неща, които трябва да направите преди бала си за 2020 г. и наистина да изглеждате зашеметяващо!
Намерете перфектната рокля

Когато купувате бална рокля имайте предвид, че ще я обличате само веднъж! Не правете компромиси, защото след време ще съжалявате. Изберете качествена и стилна абитуриентска рокля. Не забравяйте, кройката също е много важна. Роклите Терани са изработени в Америка и са подходящи за всякаква фигура.
На първо място, намерете перфектната рокля за вас. Terani Couture има стотици стилове, които отговарят на всички форми на тялото, размери и тонове на кожата. Препоръчваме Ви да изберете нещо, в което ще се чувствате удобно и уверено. Вие сте млади момичета и движенията и танците са много важни.  За да кажете, че това е Роклята – мерете, това е единственият начин да сте сигурни, че сте избрали най- добрата за Вас!

абитуриентска рокля, бална рокля
Аксесоарите и цветята

Бижутата, аксесоарите и дори цветята в косата Ви са неща, за които трябва да помислите, но след като изберете Роклята. Често, цветята могат да променят цялата естетика на външния вид. Плюс това, аксесоарите много често могат да направят всичко различно. И не забравяйте, Вие сте абитуриентката, не се съобразявайте с мнението на приятелки и познати, ако на Вас Ви харесва- значи това е правилното!

Оцветете ноктите

Ако не сте човек, който редовно ходи на маникюр и педикюр, балът е повод да опитате! Ако гел- лакът или акрилът не са вашето нещо, потърсете обикновен лак, който ще се съчетае добре с Вашата рокля или дори с цвета на някой от допълнителните аксесоари! Това, което ние от Терани препоръчваме, е лакът да съвпада с цвета на аксесоарите или просто да заложите на класическия френски маникюр, който перфектно приляга на всяка рокля и с него не бихте направили грешка.

Оправете веждите

Склонни сме да смятаме, че добре оформените вежди изписват женското лице. Хубаво е да ги прекроите и почистите, но за целта използвайте професионалист, тъй като само едно не правилно движение може да съсипе цялото Ви лице. Идете поне 3 дни преди това на козметик, защото е възможно, след почистването, зоната около веждите да се зачерви. Ако сте решили перманентно да промените формата им, съветът ни е да отидете поне седмица преди това.

Включете сиянието си

Абитуриентските балове са в края на май, когато все още слънчевите дни се броят на пръсти! Тенът обаче, е едно от седемте неща, които абитуриентките не пропускат. Някои от тях обичат да използват лосион за тен, но знаем, че много от момичета предпочитат солариум. Тенът, естествено не е задължителен, но е хубаво да имаме този естествен матов блясък, с който кожата изглежда, като целуната от слънцето. Препоръчваме Ви да отидете поне 2-3 седмици предварително, така че вашият тен да има време да се уталожи.

Направете пробен грим и прическа!

Често сте нерешителна и не смеете да експериментирате с грима и прическата! На Ваше място и ние не бихме рискували! Много голяма част от абитуриентките никога през живота си не са ходили на професионален грим и прическа, затова е хубаво да направите пробни такива. След като вече сте избрали балната си рокля Terani Couture, е време за пробен грим и прическа. Те са важни не само за Вас, но и за Вашите гримьор и фризьор, които в деня на бала Ви ще знаят какъв вид сенки обичате, какъв да бъде цветът на устните Ви, какъв да бъде тенът на лицето Ви. Що се отнася до прическата, отново Вие сте тази, която трябва да реши, дали да са небрежни спуснати къдрици или строг кок, откриващ изящния Ви гол гръб – изпробвайте няколко различни вида, за да усетите какво ще Ви накара да се почувствате най-добре!

Направете тонове снимки

Последното нещо във Вашия списък за бала трябва да е това – снимките! Постарайте се да изберете добър фотограф, който да запечата този незабравим миг от Вашия живот. Ние от Terani Couture обожаваме прелестните снимки, които ни изпращате, след бала. Направете много снимки с вашето семейство, роднини и приятели, които ще запазите завинаги. И не забравяйте да щракнете няколко кадъра, заедно с целия клас – те ще ви напомнят през годините за най- добрите дни от живота Ви, дни в които все още животът е песен!

официална рокля, бална рокля

С този контролен списък трябва да сте сигурни, че ще имате перфектния абитуриентски бал 2020! Уверете се, че го правите със стил и разгледайте някои от нашите красиви опции за рокля на Terani Couture.