Когато говорим за стилно и изискано кръщене, адресът е само един– сватбен магазин Alfa Brides. Нашите луксозни хавлиени кърпи за кръщене с бродерия са машинно бродирани с името на детето и датата на кръщенето. За да оставят спомена от светлия празник за цял живот!

Хавлиени кърпи за кръщене с бродерия

Кръщенето е празник, който оставя спомен за цял живот. Този ритуал въвежда детето в духовния свят, обединява семейството, събира приятелите. С избирането на Кръстник, ние правим поредния важен и отговорен избор за детето си. Роля, която този човек ще трябва да играе цял живот, защото кръщенето ни свързва с него завинаги.

Заедно с тази тържественост, в която всеки детайл е важен, родителите често са объркани кое, как и защо се прави. Какво е нужно и какво не – така се създава напълно ненужен стрес. В желанието всичко да е съвършено за празника и да ви улесним, ние от ALFA BRIDES решихме да споделим някои идеи и малко опит за най-необходимото около едно Кръщене.

В разделът ни Кръщене ще откриете всичко необходимо за ритуала, без да се лутате в стотици сайтове.

Единствено при нас може да откриете луксозни хавлии за кръщене, бродирани кърпи за кръщене с различни надписи по Ваш избор, комплект хавлии за кръщене със свещ, кутийка за коса, бутилка за миро.

Разполагаме с каталози, изборът от които е огромен, за да направим празника на Вас и Вашето дете още по-красив и незабравим. Предлагаме и украса за църквата и ресторанта.

Показване на 3 резултата

Всяка една бродирана кърпа за кръщене е изработена от приятен, мек хавлиен плат, а вариантите за бродерия са безкрайно много – всичко зависи от Вашето въображение!