Булчинска рокля, Сватбена рокля
Да избереш перфектната булчинска рокля и да си сигурна, че е Тя, е един от най- трудните избори в живота на всяка жена.
За някои дами намирането на РОКЛЯТА е един от най-вълнуващите моменти в живота, за други – това е поредното нещо, което трябва да купим за сватбата. Но независимо от това, към коя от двете групи спадате, има пет начина да направите процеса на закупуване на сватбена рокля по-лесен!

1. Изберете не – повече от 2-3 булчински бутика, запишете си часове, в удобно за Вас време, разпределете си времето за мерене, което обикновено отнема около 1 час. Колкото повече мерите, толкова повече се обърквате. На пробите за булчинска рокля не канете всичките си приятелки и цялото семейство. Това не само няма да Ви помогне, но и факта, че ще чуете прекалено много мнения, може да доведе до момента, в който не Вие, а те са избрали РОКЛЯТА, за която са мечтали. Ние от Алфа Брайдс Ви съветваме да не забравяте, че моментът на избор на сватбена рокля е доста интимен и би трябвало на него да се погледне доста по-сериозно от една игра. Все пак всички гости ще гледат Вас и Вие трябва да сте перфектна. Изборът на булчинската рокля не е телевизионното шоу „Кажи „Да” на сватбената рокля“, на което трябва да присъстват всички шаферки, лели, братя, сестри, майки, баби и дядовци, за да изкажат своето мнение, защото това е телевизия, а в реалния живот нещата са много по-различни. Тръгвайки към бутика за сватбени рокли, вземете с Вас двама или най-много трима съветници, между които и майка Ви и тогава ще разберете, колко по-лесен ще бъде изборът на мечтаната сватбена рокля за Вас!

2. За толкова важна покупка в пробната трябва да бъдат поканени приятели и членове на семейството, които повишават самочувствието Ви и Ви карат да се чувствате добре, по определен начин. За да се насладите изцяло на избора на булчинска рокля, то се нуждаете от луксозна и уютна пробна, затова и бутиците на Алфа Брайдс са обзаведени по последните модни тенденции. Ако имате приятел, който постоянно критикува външния Ви вид или ако майка Ви постоянно се фокусира върху теглото и недостатъците Ви, не ги канете на първоначалните си посещения в салоните. Всяка булка, сама по себе си е доста критична в оценките си, така че всяко допълнително отрицателно становище може да се отрази лошо на настроението Ви и пробата на сватбена рокля да е гарантирано провалена!

3. Изберете сватбени бутици със солидна репутация. Направете списък и програма с най-добрите салони, доверете се на хора, които са реални и вече са закупили рокля, а не на форуми, в които самите салони се предлагат, а и използват измислени профили, за да ловят клиентите си. Сериозните салони не участват в подобни игри. Посъветвайте се с консултанта в шоурума, който ще Ви помогне да изберете РОКЛЯТА в зависимост от вашите желания и особености на Вашата фигура. Когато мерите булчинска рокля за първи път – опитайте всички силуети от принцеса, до русалка, защото и най-добрият консултант не би преценил роклята по-добре от самите Вас!

4. Планирайте обиколката си до булчинските салони в делничен ден. По-добре си вземете почивен ден, отколкото да ги посетите събота и неделя, когато всички магазини са претъпкани. Важно е да знаете, че добрите сватбени салони работят с предварително записан час, като по този начин ви гарантират по- качествено обслужване, а и цялото внимание ще бъде насочено само към Вас!

5. Доверете се на интуицията си. Колкото по-голям е броят на роклите, които мерите, толкова по-труден и объркващ ще бъде изборът Ви. Ако се влюбите в рокля, спрете да пробвате и вземете тази. Дори най-добрата ви приятелка, да не харесва нюанса й на слонова кост или майка Ви да мисли, че тази рокля не е вашата и неподхожда на фигурата Ви, ако Вие се чувствате добре в нея, кажете „ДА“ на тази рокля. Когато майка Ви се е омъжвала, тогава тя е имала това право, сега вие сте Принцесата, която трябва да каже „ДА“!

Алфа Брайдс – верига от сватбени салони в най-големите градове на България – София и Варна – помагат на стотици булки да намерят своята мечтана булчинска рокля…. Ние ценим Вашето време, затова поставяме акцент върху качеството на услугата, която предлага нашият екип от професионални консултанти!