Музика за посрещане на гости

За да бъде една сватба наистина незабравима, музиката трябва да бъде подбрана много внимателно и прецизно. В никакъв случай не си мислете, че на всичките ви гости вашият избор ще се хареса, но се опитайте да задоволите очакванията поне на половината от тях. При съставянето на плейслиста е важно първо да се съобразите с вашите желания и след това с очакванията на гостите. В днешния пост съм ви подготвила няколко класически хита музика за посрещане на гости – церемония, известна като Welcome drink.

ПОСРЕЩАНЕ НА ГОСТИТЕ

От няколко години насам мода по сватбите е гостите да бъдат посрещнати в романтична атмосфера, под звуците на нежна музика, изпълнена на живо. Обикновено младоженците избират това да бъдат класически инструменти, като цигулка, виолончело, дори контрабас. Реших да ви запозная с една изключително талантлива дама, която наистина ме впечатли с изпълненията си. Това е Мария Москова. Цялата фотосесия е заснета в бутик Алфа Брайдс, а роклите, с които е облечена, са от Terani Couture.

Музика за посрещане на гости
Музика за посрещане на гости

Мария е цигуларка, която ще ви плени от пръв поглед! Нейната позитивна енергия и артистично представяне са истинско удоволствие за публиката. Ако харесвате музиката на Ванеса Мей и Дейвид Гарет, то със сигурност ще се влюбите в оригиналните композиции на Мария Москова, съчетани с най-обичаните и нежни балади! 🎻♥️

Музика за посрещане на гости. Плейлистът включва:
Can’t Help Falling In Love
River Flows In You
Moon River
O Sole Mio
My Way
The Swan
Музика за посрещане на гости

Мария започва да свири на цигулка, когато е едва 6-годишна. Тя наследява таланта си от своите предци, двама от които са били видни цигулари. Мария бързо разбира, че цигулката е нейното призвание и тръгва целеустремено по пътя към музиката още в гимназията, записвайки се в професионална музикална паралелка.

През 2016 година завършва бакалавърската си степен по Педагогика на Обучението по Музика в АМТИИ, Пловдив, с блестящ дипломен концерт, изнесен в края на семестриалното й обучение.

През 2017 година завършва мастър клас по джаз в Guildhall School of Music & Drama, Лондон. Там не само развива импровизационните си умения, но е и една от малкото цигулари, участващи в джаз и рок групите.

През 2018 година завършва с пълно отличие магистърската си степен по Мениджмънт на Музикалните Индустрии в НМА “Проф. Панчо Владигеров”, София, като не спира да усъвършенства изпълнителските си умения.

Музика за посрещане на гости
Музика за посрещане на гости

През 2019 година дебютира на музикалната сцена с пилотния си сингъл “Shine”, а през 2021 година публикува първия си албум “String Heritage”. Авторският репертоар на Мария Москова включва 11 оригинални цигулкови композиции, написани специално за нея. Те са красиви, модерни и динамични – перфектна комбинация, която прави всеки празник бляскав и незабравим!

Разгледайте новата колекция сватбени рокли и булчински рокли Висша мода.