Свещи за кръщене. С Кръщението Вие не само давате име на Вашето дете, Вие му давате Религия. Свещта за кръщене е един от задължителните аксесоари.
Когато говорим за стилно и изискано кръщене, адресът е само един – сватбен магазин Alfa Brides.

Единствено при нас може да откриете луксозни свещи за кръщене във всички цветове и стилове на украсата. Предлагаме и ритуални свещи за кръщене с надпис по избор, както и украса за църквата и ресторанта.

Има два вида свещи за кръщене:

Голяма свещ за кръщене, наречена още Ламбада. Тя има гръцки произход и е много пищно и красиво украсена. Голямата свещ за кръщене е с размери 70 см. височина и 5 см диаметър. Идеята да бъде толкова голяма е, че тя трябва да съпътства Кръщелника до неговата 18-та годишнина. Ритуалната свещ се пали на всеки имен и рожден ден на детето. И това до навършването на неговото пълнолетие. Голямата свещ за кръщене е църковна свещ, която може да бъде декорирана според Вашите желания и предпочитания. Срокът за изработката е около 14 дни, но има възможност да изберете веднага от готовите налични модели в сватбен магазин Alfa Brides в София.

Малка свещ за кръщене. Когато избирате малка свещ е хубаво да имате поне 2 броя. Една за Кръщелника, една за Кръстника. Те трябва да бъдат украсени и подарени с любов. Малката свещ е висока 40 см. и може да бъде декорирана по Ваше желание.

В много от случаите Кръстникът или Кръстницата купуват една голяма и една малка свещ, като малката запазват за спомен за себе си, а голямата подаряват на детето. Изберете от голямото разнообразие от аксесоари за кръщене в магазина на Alfa Brides в София.

Показване на 1–21 от 76 резултата