Американски бални рокли Terani Couture ексклузивно в Alfa Brides.

❤️ БАЛНИ РОКЛИ 2022 ВЕЧЕ СА В БУТИК Alfa Brides ❤️

Новата колекция абитуриентски рокли 2022 на Terani Couture пристигна в бутик Alfa Brides! Всички рокли от колекцията може да разгледате на място в бутика ни в град София. Проби на роклите се правят само с предварително записан час.

Показване на 1–21 от 53 резултата

Балът е най-важното и дългоочаквано събитие в живота на един гимназист. Той е олицетворение на края на един житейски период и началото на друг. Именно поради тази причина изисква да бъде посрещнат и изпратен подобаващо и най-вече в красив аутфит.

В онлайн каталога на alfabrides.bg ще откриете елегантни абитуриентски рокли за бал. Всяка млада дама би се впечатлила от нежните материи и зашеметяващите визии на американския бранд Terani Couture. Те омайват окото и спират дъха. Съобразени с последните модни тенденции, балните рокли в сайта ни са пример за естетика и стил.
Ето какви абитуриентски рокли можете да намерите в нашия каталог:

Дизайнерски бални рокли Terani Couture

Всяка година носи своите цветове и модели. Дългите рокли винаги са били за предпочитане. Много по-често виждаме младо завършващо момиче в дълга рокля за бал. Традиционно дългите модели биват в пъти по-търсени и харесвани пред по-късите алтернативи. Дългите бални рокли дават много по-широко поле на изява на въображението на дизайнера. Американски бални рокли Terani Couture са доказателство за това.

Абитуриентската рокля може да е тип русалка или принцеса, с обло или V-образно деколте, с мъниста или без и т.н.
Дългите модели могат както да подчертаят нежните извивки на женското тяло, така и да прикрият малките несъвършенства.

Бални рокли София – бутик Alfa Brides

Очарователните бални рокли в онлайн каталога ни ще ви пленят с кройка, материи и уникалните акценти на всеки един модел. Те обещават шеметна визия, която няма да прилича по абсолютно нищо на тази друго момиче от випуска.

Ослепителните бродерии придават неустоим вид на късите бални рокли, а игривите многопластови поли от тюл са класическият завършек на повечето абитуриентски рокли.

Ако в живота ви предстои абитуриентски бал и искате на него да блестите от главата до петите, разгледайте приказните визии, които сме подбрали в онлайн каталога си. Те ще ви увлекат в приятна игра, по време на която подборът на дизайнерска рокля за бала ще се случи неусетно. Информация за цените можете да получите, попълвайте формата за заявка, която ще откриете при описанието на всяка абитуриентска рокля.
Както дългите, така и късите бални модели очакват момента, в който да заискрят под светкавиците на камерите в тази така вълшебна нощ, която остава завинаги с съзнанието на всяко момиче, завършващо училище.

Нашите бутици са в София. Запазете час за проба още сега.