Официални рокли Вечерни рокли Terani Couture, очаквайте скоро колекция 2024.

Американската модна къща Terani Couture е световно известна. И всичко това благодарение на уникалните, елегантни, вечерни рокли. Всеки модел е като шедьовър на художник.

Новата колекция Официални рокли и Вечерни рокли Terani Couture са създадени въз основа на съвременните модни тенденции, но дизайнерите не забравят и за комфорта. Все пак абитуриентската рокля се носи от млади, крехки момичета, които са много подвижни, такива, каквито са и нашите рокли. В абитуриентските рокли Terani Couture използва леки, плавни тъкани като сатен, шифон и коприна. Това ни позволява да подчертаем лекотата, въздуха на модела.

Важно предимство на американската марка е, че те не шият дрехи въз основа на строгите стандарти на женската красота. Това означава едно нещо – всяка дама, независимо от нейната височина, тегло или вид фигура може да избере перфектното облекло сама за себе си. Една абитуриентка би избрала дълбоко деколте, друга – рокля с отворен гръб, а трета – с напълно откровена цепка, показвайки тънки, дълги крака. Всички рокли представени на българския пазар са единични бройки и това ги прави още по- желани от абитуриентките.

Показване на 1–21 от 42 резултата

Една красива официална рокля винаги ще събере погледите. Това е дреха, която не се облича без причина. Точно обратното, събитието, за което е предназначена, обикновено е важно и наистина значимо. В онлайн каталога alfabrides.bg ще намерите богато разнообразие от елегантни модели на американския бранд Terani Couture. От същия можете да разгледате и дизайнерски бални рокли.

Дълги и къси официални рокли

Дългата официална рокля е царица в женския дрешник. Тя е перла, ушита, за да пленява. Често, за да се подчертае изяществото на модела, се използва дантела. Без значение дали търсите модел за коктейл или прием, можете да заложите на дългите вечерни рокли с дантела. Класическите модели сред тях залагат на гол гръб, тънки презрамки или липсва на такива и, разбира се, дълбоко деколте, което поставя акцента върху една от най-чувствените части на женското тяло.
Късите официални рокли с дантела могат да са както плътно по тялото, така и разкроени под кръста или гърдите. Те също притежават чар и го разкриват по неповторим начин посредством платове, кройки и украшения. Дантела около шията и рамената прави даден модел още по-нежен.

Официални рокли за сватба

Официалните рокли за сватба са изключително търсени през летните месеци. Дантелата е елемент, който традиционно присъства и завършва визията по неповторим начин. Официалният характер на сватбите не подлежи на коментар. Това изисква официална рокля, но тя може да е както къса, така и дълга. Материите, от които са изработени официалните вечерни тоалети на Terani Couture, са подходящи за носене по всяко време на годината. Те са ефирни и въпреки това внушителни, което ги прави идеални за дневни и вечерни сватби. И при тях дантелата придава повече финес и изтънченост.

Дълги официални рокли за кума

Кумата е основно действащо лице в една сватба. Тя е в светлината на прожекторите наравно с булката и младоженеца, което изисква от нея впечатляващ тоалет. Дългите официални рокли в сайта ни са идеални за всяка дама, на която й предстои да влезе в ролята на кума.

Вечерни рокли

Вечерните рокли са тоалет, който отново ще ви постави в центъра на вниманието. В онлайн каталога на alfabrides.bg сме подбрали луксозна селекция от вечерни рокли, които да ви помогнат да се откриете сред останалите гости на каквото и тържествено събитие да ви предстои да присъствате.

Луксозни официални рокли

Луксозните тоалети са изключително красиви. Те са много по-бляскави и всичко навява за високо качество и най-вече класа. Луксозните рокли са по-скъпи спрямо останалите видове, но цената е напълно оправдана.
Нашият физически магазини е в София. Запазете час за проба още сега.