Официални рокли за сватба. При нас ще намерите рокли за майката на булката и майката на младоженеца. Предлагаме луксозни тоалети за тъщи и специално рокля за свекървата. Огромно разнообразие от вечерни рокли за кума. Нашите официални рокли са налични в големи размери. Бутикови рокли за гости на сватба. Тоалети за банкет. Рокли за коледно парти.

Рокли за майката на булката и младоженеца

По време на сватбеното тържество погледите на гостите са приковане не само към младоженците, но и към техните родители. Изборът на роклите за тъщата и свекървата е дори по- труден от този на самата булка. За да намерят перфектния тоалет, дамите е хубаво да си отделят поне 2-3 месеца преди сватбеното тържество. Роклята, която изберат тъщата и свекървата трябва да бъде, преди всичко красива, но и удобна. Практиката ни показва, че намирането на перфектната рокля за по- възрастна жена или дама с нестандартни размери е направо предизвикателство за самите тях. Затова роклите от нашата колекция се предлагат и в големи размери.

Необходимо е в роклите си майките да бъдат не само стилни и привлекателни, но и да бъдат подбрани спрямо статуса и възрастта на дамите.

Разгледайте нашата колекция американски официални рокли за сватба.

Показване на 10 резултата