С изключително качество и елегантен дизайн роклите на Джъстин Александър придобиха признание и са носени от булки по целия свят, което позволява на компанията да се превърне в един от най-влиятелните производители на сватбени рокли в Америка и Европа.

Показване на 1–21 от 102 резултата

СВАТБЕНИ РОКЛИ ОТ ALFA BRIDES BRIDAL HOUSE

Търсите вълшебната сватбена рокля?
В онлайн каталога на alfabrides.bg са включени дизайнерските американски сватбени рокли terani Couture и Justin Alexander, които ще ви накарат да затаите дъх. Ако ви предстои да се омъжите и търсите булчинската рокля на мечтите си, разгледайте колекцията на Justin Alexander. Сред моделите ще видите такива с изчистени линии, изключително леки и феерични, свободнопадащи и без излишен обем и кринолин. Можете да се спрете на непринудено сърцевидно деколте, отрупано с красива дантела и нашито с пайети и мъниста, а полата – модерна, феерична, естествено падаща и преминаваща в А линия от скъпо копринено микадо да завърши по един фантастичен начин сватбената ви рокля.

Бутикови булчински рокли в София

Бутиковите модели на американския бранд Justin Alexander можете да изпробвате на място в нашия физически магазин в град София. Ако сте харесали дадена бутикова булчинска рокля, изпратете заявка чрез онлайн формата в сайта и ние ще се свържем с вас, за да ви потвърдим пробата.
Може да разгледате нашите уникални модели луксозни булчински рокли следвайки линка.

Сватбени рокли с гол гръб

Сред сватбените модели в сайта има такива с лазерно изрязани поли на етажи, за направата на които е използвана илюзионна дантела, насипана с цветя от мъниста. Булчинските рокли с гол гръб могат да се видят най-често в комбинация с дълбоки V-образни деколтета. Те също могат да бъдат илюзионни в зависимост от модела. При този вид комбинирането с тънки презрамки с нежни мъниста и красиви ръчно бродирани елементи по цялата горна част стои приказно.

Дългите изчистени поли от копринено микадо, завършващи с катедрален шлейф и малки бели копчета по цялата му дължина говорят за изтънченост и пленяват от първия поглед.
Комбинацията от елементи е класна и впечатляваща. Всяка сватбена рокля има свой уникален почерк.

Булчински рокли по тялото

Бутиковите булчински рокли по тялото се наричат още тип „русалка“. Те са плътно прилепващи по бедрата и се разкрояват по дължината на крака. Полите са целенасочено по-дълги и украсени с дантела по краищата за допълнителен бохо ефект. И при нашите сватбени рокли „русалка“ не липсват илюзионни елементи, които да акцентират върху ефирността на модела. Разгледайте всички модели булчински рокли русалка.

Булчински рокли с дантела

Дантелата е задължителна част от сватбената рокля. Сред моделите в онлайн каталога ни ще откриете и такива, които са ушити основно от тази ефирна материя. С дантелени апликации от венецианска дантела лесно можете да акцентирате върху нежните извивки и секси форми.

Булчински рокли с ръкави

Бутиковите булчински рокли с ръкави са също толкова харесвани, колкото и моделите с презрамки или без. Традиционно ефирността на падналия ръкав се дължи на прозрачния плат наречен органза, върху който се бродира дантелата.

Булчински рокли онлайн и на място в бутика ни в София

Сред изящните бутикови модели на Justin Alexander ще намерите своята бъдеща сватбена рокля. Запазете час за проба още сега.