С изключително качество и елегантен дизайн роклите на Джъстин Александър придобиха признание и са носени от булки по целия свят, което позволява на компанията да се превърне в един от най-влиятелните производители на сватбени модели в Америка и Европа.

Показване на 1–21 от 83 резултата

СВАТБЕНИ РОКЛИ ОТ ALFA BRIDES BRIDAL HOUSE

Търсите вълшебната сватбена рокля?
В онлайн каталога на alfabrides.bg ще намерите дизайнерски сватбени рокли, които ще ви накарат да затаите дъх. Ако ви предстои да се омъжите и търсите булчинската рокля на мечтите си, разгледайте колекцията на Justin Alexander. Сред моделите ще видите такива с изчистени линии, изключително леки и феерични, свободнопадащи и без излишен обем и кринолин. Можете да се спрете на непринудено сърцевидно деколте, отрупано с красива дантела и нашито с пайети и мъниста, а полата – модерна, феерична, естествено падаща и преминаваща в А линия от скъпо копринено микадо да завърши по един фантастичен начин сватбената ви рокля.

Бутикови булчински рокли в София

Бутиковите модели на американския бранд Justin Alexander можете да изпробвате на място в нашия физически магазин в град София. Ако сте харесали дадена бутикова булчинска рокля, изпратете заявка чрез онлайн формата в сайта и ние ще се свържем с вас, за да ви потвърдим пробата.
Можете да намерите различни сватбени модели. Ще прочетете повече за тях в следващите редове.

Булчински рокли с гол гръб

Сред сватбените модели в сайта има такива с лазарно изрязани поли на етажи, за направата на които е използвана илюзионна дантела, насипана с цветя от мъниста. Булчинските рокли с гол гръб могат да се видят най-често в комбинация с дълбоки V-образни деколтета. Те също могат да бъдат илюзионни в зависимост от модела. При този вид комбинирането с тънки презрамки с нежни мъниста и красиви ръчно бродирани елементи по цялата горна част стои приказно. Дългите изчистени поли от копринено микадо, завършващи с катедрален шлейф и малки бели копчета по цялата му дължина говорят за изтънчени булчински рокли с гол гръб, които пленяват от първия поглед.
Комбинацията от елементи е разнообразна и впечатляваща. Всяка сватбена рокля има свой почерк, чрез който говори.

Булчински рокли по тялото

Бутиковите булчински рокли по тялото се наричат още тип „русалка“. Те са плътно прилепващи по бедрата и се разкрояват по дължината на крака. Полите са целенасочено по-дълги и украсени с дантела по краищата за допълнителен бохо ефект. И при сватбените рокли тип „русалка“ не липсват илюзионни елементи, които да акцентират върху ефирността на модела.

Булчински рокли с дантела

Дантелата е задължителна част от сватбената рокля. Сред моделите в онлайн каталога ни ще откриете и такива, които са ушити основно от тази ефирна материя. С дантелени апликации от венецианска дантела лесно можете да акцентирате върху нежните извивки и секси форми.

Булчински рокли с ръкави

Бутиковите булчински рокли с ръкави са също толкова харесвани, колкото и моделите с презрамки или без. Традиционно ефирността на падналия ръкав се дължи на прозрачния плат наречен органза, върху който се бродира дантелата.
Сред изящните бутикови модели на Justin Alexander ще намерите своята бъдеща сватбена рокля. Запазете час за проба още сега.