Ръчно изработени аксесоари за Кръщене за момче и момиче – всичко необходимо за незабравимия ритуал. Когато избираме аксесоари за Кръщене, искаме те да са единствени и неповторими. Да бъдат изработени специално за нашето дете. Тогава идваме на помощ ние – екипът на сватбен магазин Alfa Brides.

Подготовката е в основата на един безупречен празник и много добре знаем, че всеки родител се вълнува от тенденции в декорацията, подаръчетата, дрешките и аксесоарите. Затова важно нещо, което трябва да обмислим, след кръстника и датите, е каква да бъде

Темата на кръщенето

Морската тема е особено популярна, и то не само за момчетата, но и заради предпочитания син цвят. От декорацията до малките подаръчета за спомен, цялото оформление трябва да бъде стилно и издържано, за да даде тон на тържеството и то да бъде почувствано като приключение.

Тема „Малката принцеса”, решено в розово, също е много популярна. Родителите се спират на светли, жизнерадостните цветове и забавни детски теми. Понякога това е любимата играчка или приказен герой на детето.

Кръстникът и неговата роля на тържеството

Кръстникът е най-важният човек на тържеството след детето. Той или тя трябва да е ваш близък, на когото имате пълно доверие, че ще е надеждна опора в духовния свят на детето ви. Връзката, която се създава между вашето семейство и него, е връзка за цял живот и за двете страни и той също трябва да приема сериозно отговорността

Част от ролята на кръстника е осигуряването на аксесоарите и дрехите след кръщаването. Ако вие сте избрани за кръстник, трябва да знаете, че сте длъжни да осигурите:

Ритуална свещ, кърпа с името и датата на събитието, кутийка за косичка, шише за миро, малка кърпа и сапун за свещеника, кутия за дрешки и самите дрехи.

Поинтересувайте се за изискванията на конкретния храм, в който ще се проведе церемонията. Има малки разлики, затова трябва да се разпита отеца, който ще води кръщенето.

Дрешките на детето символизират неговото ново духовно начало

Затова белият цвят е за предпочитане. Кръстниците най-често се спират на бяла ризка и костюм за момченце и бяла рокличка за момиченце.
Това са най-важните неща, които трябва да премислите за кръщенето на вашето дете. Ако имате още идеи и искате тържеството да бъде наистина впечатляващо и незабравимо, в ALFA BRIDES можете да откриете огромен избор от:
подаръчета за гостите, които да опаковате в стилни торбички, хавлиени кърпи с и без бродерия (с възможност за бродерия на името на детето и датата), готови сетове от аксесоари, книга за гости, която да остане спомен за детето.
Всяка година детето има рожден ден, имен ден, но кръщенето е само едно в живота. Не е нужно да харчите много пари, но е добре да имате визия, добър помощник в организирането и богат избор – всичко това може да намерите в: ALFA BRIDES

Показване на 1–21 от 178 резултата