Alfa Brides е най-луксозният бутик за булчински рокли и официални рокли в София.

Alfa BRIDES Бални рокли и сватбени рокли в София

Премиум дилър за България на световноизвестните американски брандове
Justin Alexander и Terani Couture

Alfa BRIDES предлагат само СЕРТИФИЦИРАНИ ПРОДУКТИ.

Кои сме ние?

Alfa Brides е най-луксозният бутик за булчински рокли и официални рокли в София. Фирмата е създадена през 2011 година и оттогава до днес заема лидерски позиции в продажбата на среден и висок клас сватбени и официални рокли. Бутикови сватбени рокли и луксозни абитуриентски рокли на сватовноизвестните марки Justin Alexander и Terani Couture.

Така, както буквата Алфа символизира лидерство и решителност, така ние от Alfa Brides намираме своето ново лице. Все по-смели сме в начинанията си. Отговорни към нуждите на клиентите си и решителни в това да предлагаме. А то е само най-доброто – изящните, луксозни рокли на Justin Alexander и Terani Couture.

Марката е създадена специално за Алфа-булката, която знае какво иска от живота, от мъжа до себе си и от булчинската си рокля! Логото на бранда е вдъхновено от силата на първата буква в гръцката азбука. Издържано стилистично в Дорийския стил. Това е един от трите класически стила в архитектурата и приложното изкуство. Логото символизира непреходната класа и елегантност, която всяка жена носи в себе си и която заблестява най-ярко в сватбения й ден. Собствениците на бранда Янис и Емилия Куркутиади знаят от богатия си опит, че когато всички погледи са вперени в теб в този изключителен ден, всяка булка се превръща в жена-Алфа. И ние от Алфа Брайдс помагаме точно в този миг – тя да бъде уверена в своята красота.

Перфетктно обслужване и сервиз, стил и лукс са в основата на успеха ни, както и помощ до най-малкия детайл по роклята и сватбата на всяка бъдеща булка.

Alfa Brideis is the biggest wedding boutique in Sofia. Check the largest selection of wedding dresses in Bulgaria. We have the best collection of bridal gowns in all of Bulgaria. Book your appointment today!