Alfa Brides е най-луксозният бутик за булчински рокли и официални рокли в София.

Alfa BRIDES Бални рокли и сватбени рокли в София

Премиум дилър за България на световноизвестните американски брандове
Justin Alexander и Terani Couture

Alfa BRIDES предлагат само СЕРТИФИЦИРАНИ ПРОДУКТИ.

Кои сме ние?

Alfa Brides е най-луксозният бутик за булчински рокли и официални рокли в София. Фирмата е създадена през 2011 година и оттогава до днес заема лидерски позиции в продажбата на среден и висок клас сватбени и официални рокли. Бутикови сватбени рокли и луксозни абитуриентски рокли на сватовноизвестните марки Justin Alexander и Terani Couture.

Така, както буквата Алфа символизира лидерство и решителност, така ние от Alfa Brides намираме своето ново лице. Все по-смели сме в начинанията си. Отговорни към нуждите на клиентите си и решителни в това да предлагаме. А то е само най-доброто – изящните, луксозни рокли на Justin Alexander и Terani Couture.

Марката е създадена специално за Алфа-булката, която знае какво иска от живота, от мъжа до себе си и от булчинската си рокля! Логото на бранда е вдъхновено от силата на първата буква в гръцката азбука. Издържано стилистично в Дорийския стил. Това е един от трите класически стила в архитектурата и приложното изкуство. Логото символизира непреходната класа и елегантност, която всяка жена носи в себе си и която заблестява най-ярко в сватбения й ден. Собствениците на бранда Янис и Емилия Куркутиади знаят от богатия си опит, че когато всички погледи са вперени в теб в този изключителен ден, всяка булка се превръща в жена-Алфа. И ние от Алфа Брайдс помагаме точно в този миг – тя да бъде уверена в своята красота.

Перфетктно обслужване и сервиз, стил и лукс са в основата на успеха ни, както и помощ до най-малкия детайл по роклята и сватбата на всяка бъдеща булка.