В Alfa Brides ще откриете най-красивите сватбени аксесоари и булчински воали. Украси за коса, жартиери, тиари, колани и др. При нас са и най-предпочитаните воали, тези на любимия на всички булки телевизонен водещ – Randy Fenoli от “Кажи “Да” на Роклята”.

Отживелица или задължителен аксесоар е воалът?

Има известно несъответствие по отношение на това дали воалите са се появили в Римската империя или по-рано в Древна Гърция. Независимо от това, първият запис за предназначението на воала принадлежи на римляните. Те вярвали, че злите духове ще нападнат булките, докато вървят по пътеката до олтара. За да ги възпрат, от тогава булките започнали да носят воали. Вярвали, че чрез воала ще скрият самоличността си. От тогава, до ден днешен, воалът е един от най-търсените аксесоари от булките, защото се смята, че той отблъсква всичко, което може да направи булката нещастна или да й навреди.

Сватбените аксесоари са задължителна част от цялостната визия на всяка една булка. Те са онзи финален щрих, който винаги прави впечатление. В каталога на alfabrides.bg ще се насладите на богата селекция булчински аксесоари на нидерландската фирма POIRIER. Тук ще обърнем по-специално внимание на най-популярните сватбени аксесоари и булчински воали.

Показване на 1–21 от 27 резултата

Сватбени аксесоари за коса

Украшенията за коса са много красиви и лесни за поставяне в косата, като допълнително подчертават формата на прическата. В зависимост от бижуто може да се постави акцент както върху високо вдигнат кок, така и върху свободно падащи къдрици.
Сватбените тиари са сред аксесоарите, предпочитани от бъдещите булки. Те са универсален булчински аксесоар. В alfabrides.bg ще намерите и тиари изработени ръчно. Това ги прави единствени по рода си сватбени аксесоари за коса.
Диадемите са непретенциозни и стоят прекрасно в булчински рокли от всеки вид.

Булчински воали

Воалът е аксесоар, подходящ за всяка сватбена рокля – от най-семплата до най-пищната. Тези украшения са луксозни и красиви. Фини на допир, ушити от кристален тюл те могат да са с плътен дантелен бордюр нашит с перли и пайети. Такъв булчински воал ефирно би покрил гърба на роклята и нежно би се извивал зад нея с всяка стъпка на булката. Сатенът също е често използван за обшиване на булчинските воали.
Те са достатъчно дълги, като може да изберете модел, който изящно се спуска и пред самото лице. Еднослойни или двуслойни – в нашия онлайн каталог ще намерите и от двата вида аксесоари.

Булчински жартиер

Красиви и нежни булчинските жартиери са от аксесоарите, окачествени като неизменна част от сватбите. В alfabrides.bg ще откриете различни видове жартиер, подходящи за всякакъв размер тяло. Синята панделка, която украсява всеки от моделите ни е в унисон с легендата, която гласи: Нещо ново, нещо старо, нещо на заем и нещо синьо.
Сватбените аксесоари в сайта alfabrides.bg ви очакват. Изберете идеалните за вашия сватбен ден още сега.