Абитуриентски рокли 2020 Ревю

В присъствието на директора за Европа на Terani Couture – Елена Галкина, в София се проведе ревю на Абитуриентски рокли 2020. Сред публика от над 200 бъдещи абитуриетки американският моден бранд представи тенденциите в балната мода. Сред всички присъствящи се разигра томбола, в която една от присъстващите зрелостнички си тръгна с прекрасна абитуриентска рокля. Балната рокля бе подарък от Terani Couture, USA.

Цялото ревю може да гледате в линка по- горе.

АЛФА БРАЙДС ви предлага уникална селекция на абитуриентски и официални тоалети на “TERANI COTURE”, американска марка, успешно наложила се в целия свят .

 Марката е създадена от топ дизайнери и се отличава със собствен стил и красота. Разгледайте каталозите и сами изберете вашата рокля. Това, което ние обещаваме е, че ще бъдете уникална и неотразима в балната нощ.

Застанете гордо до звездите от Червения килим, обличайки вашата шик – TERANI COUTURE абитуриентска рокля.

Дръзки и елегантни, моделите на Терани ще превърнат всяка една от вас в принцеса в празничната нощ. Материите, от които са създадени официалните тоалети, прилепват елегантно към тялото, с характерната за TERANI COUTURE красота и изящност. Не веднъж носителки на Оскарите са били облечени с тези произведения на изкуството.Терани е за жената, която обича бурните и пищни партита. Дизайнерските къси и дълги рокли от колекцията са насочени към вечно младите момичета, които обичат да бъдат център на вниманието, като холивудски звезди. Линията абитуриентски рокли излъчва флирт, дързост и красота. TERANI COUTURE предлага тоалети за аристократични и дръзки дами, с характер и самочувствие. В колекциите присъстват ръчните бродерии и рисувани коприни. Роклите се отличават със стил и изсканост, без излишна натрапчивост. Жената, избрала TERANI COUTURE предпочита лукса и се стреми към по- съвършените и прецизно изработени модели и материи рокли. Излъчва женственост, шикозен и модерен силует.

Абитуриентски рокли 2020 Ревю

Разгледайте цялата колекция бални рокли и официални рокли на Terani Couture.