Justin Alexander – Булчински рокли Каталози

Джъстин Александър дебютира на булчинската модна сцена в Бруклин, Ню Йорк, през 1946 г. Това е времето, когато жените се отказват от идеята за облеклото като просто необходимост и възприемат модата като начин да изразят женствеността, увереността и красотата. Джъстин Александър е съвременен дизайнер и производител на булчински рокли от среден до висок клас и аксесоари. Всяка рокля отлично се разпознава със своето винтидж вдъхновение, съчетано с прогресивни детайли. Отчитайки факта, че вкусът на булката в модата е толкова сложен, колкото и самата жена, компанията се е насочила към разнообразните стилове рокли с 4те допълнителни подмарки в семеството си – Justin Alexander – Signature, Lillian West, Sincerity, Sweetheart. Тук ще откриете Бутикови булчински рокли и Каталози със сватбени рокли София.

Всяка марка се грижи за различна булка чрез изработка, дизайн, стайлинг и цена, достъпна за всеки. С изключително качество и елегантен дизайн роклите на Джъстин Александър придобиха признание и са носени от булки по целия свят, което позволява на компанията да се превърне в един от най-влиятелните производители на сватбени модели в Америка и Европа.
Булчински рокли Каталози Justin Alexander.

Сватбените рокли на Justin Alexander Bridal от клас „Висша мода” са изработени в класически линии, с ръчно бродирани фини дантели и естествена коприна. Имат съблазнителен и женствен стил и зашеметяващи детайли, които ги превръщат в произведения на изкуството. Силуетът е неповторим, с елегантно изрязан гръб и кристални деколтета. Моделите се отличават с изискани линии, обсипани са с камъни, а деколтетата са женствени и изящни.

Разгледайте цялата колекция Бутикови булчински рокли Каталози сватбени рокли София