⭐Търсите луксозни гръцки комплекти за кръщене? – На правилното място сте – сватбен магазин Alfa Brides! ⭐

Alfa Brides е единствен вносител за България на луксозни гръцки комплекти за кръщене. Ние разполагаме с огромен избор от аксесоари и теми за кръщенето на Вашето дете. Всеки комплект се изработва индивидуално в Гърция и се доставя в рамките на около 14 дни. Има възможност и за експресни поръчки на наличните теми за момиче и момче.

Голяма свещ за кръщене

Освен комплекти от нас може да закупите само свещ – ламбада. Това е голяма свещ за кръщене с размери – височина 70 см и диаметър 5 см. Тази ритуална свещ, по традиция се пали на всеки празник на детето (рожден ден, имен ден) до неговата 18-та годишнина.

Кутия за кръщене за дрешки и аксесоари

В тази кутия, с размери около 50х40х30 см. (размерите са различни, при различния модел кутии), служи за съхранение на дрехите и аксесоарите на детето. Тя може да бъде в различни цветове, в зависимост дали Kръщелникът е момиче или момче. Освен това има и различни форми, в зависимост от предпочитанието клиента. Всяка кутия може да бъде декорирана в темата на Кръщенето.

Чанта за кръщене

Чантата за дрехи и аксесоари, също както кутията, може да бъде бяла, екрю, синя или розова. Тъй като последните 2 цвята са по- специфични, е хубаво за поръчката им да разполагате поне с 14 дни. Чантата за дрехи е изработена от изкуствена кожа. Тя може да бъде декорирана в темата на Кръщенето за момиче или момче.

Разполагаме с гръцки каталози, изборът от които е огромен, за да направим празника на Вас и Вашето дете още по-красив и незабравим. Предлагаме и украса за църквата и ресторанта.

Показване на 1–21 от 35 резултата