сертифицирани продукти


НАМЕРЕТЕ НАЙ- БЛИЗКИЯ МАГАЗИН, ПРЕДЛАГАЩ JUSTIN ALEXANDER

Автентичните рокли Justin Alexander са скицирани и усъвършенствани от нашите дизайнери, създадени в нашите мострени зали и произведени в нашите производствени мощности. Ние предоставяме възможността за продажба на тези облекла само на оторизирани търговци на дребно. Когато купувате рокля от която и да е колекция от Justin Alexander, моля, уверете се, че магазинът, в който се намирате е оторизиран търговец на дребно. За да сте сигурни, влезте в сайта ни и разгледайте пълния списък с оторизирани търговци и потърсете стикера на оторизирания търговец на прозореца на магазина за допълнително потвърждение.

Alfa Brides, като оторизиран търговец в официалния сайт на Justin Alexander.


КАК ДА КУПИТЕ ОНЛАЙН

Важно е да знаете, че сертифицираните продукти на Justin Alexander НЕ се продават онлайн. За да сте сигурни, че купувате автентична рокля на Джъстин Александър, моля, посетете магазин, посочен в нашата система за проследяване/намиране на магазини. Фалшиви уебсайтове могат да използват нашите снимки или нашето регистрирано име, но това НЕ ги упълномощава да са търговци на дребно, а закупуването от интернет продавачи е риск, който не си струва да поемете.

ЦЕНА НА РОКЛИТЕ

Сертифицираните автентични рокли Justin Alexander са изработени от най-висококачествените материали и са ръчно конструирани, с огромно внимание към детайлите. Цената, която ще видите при оторизиран от нас търговец на дребно е реалната цена на продукта и ако намерите магазин или уебсайт, предлагащ значително по-ниска цена, то най-вероятно продуктът е фалшив и с ниско качество. Моля, докладвайте за тези нередности на ip@justinalexanderbridal.com.

НАПРАВИ РАЗЛИКА

Фалшивите продукти се произвеждат и продават с намерение да заблудят потребителите. Продажбата, закупуването и производството на фалшиви стоки финансират организираната престъпност и тероризма. Фалшивите булчински рокли често се произвеждат в мазета и гаражи, използващи детски труд. Присъединете се към нас в усилията ни да намалим тези практики, като купувате от нашите оторизирани търговци на дребно и като съобщавате за измамни продавачи на ip@justinalexanderbridal.com.