сертифицирани продукти


НАМЕРЕТЕ НАЙ- БЛИЗКИЯ МАГАЗИН, ПРЕДЛАГАЩ JUSTIN ALEXANDER

Сертифицирани булчински рокли и официални рокли. Автентичните рокли Justin Alexander са скицирани и усъвършенствани от нашите дизайнери. Създадени в нашите мострени зали и произведени в нашите производствени мощности. Ние предоставяме възможността за продажба на тези облекла само на оторизирани търговци на дребно. Когато купувате рокля от която и да е колекция от Justin Alexander, Terani Couture моля, уверете се, че магазинът, в който се намирате е оторизиран търговец на дребно. За да сте сигурни, влезте в сайта ни и разгледайте пълния списък с оторизирани търговци и потърсете стикера на оторизирания търговец на прозореца на магазина за допълнително потвърждение.

Alfa Brides, като оторизиран търговец в официалния сайт на Justin Alexander.

КАК ДА КУПИТЕ ОНЛАЙН
ЦЕНА НА РОКЛИТЕ

Сертифицираните автентични рокли Justin Alexander са изработени от най-висококачествените материали и са ръчно конструирани, с огромно внимание към детайлите. Цената, която ще видите при оторизиран от нас търговец на дребно е реалната цена на продукта и ако намерите магазин или уебсайт, предлагащ значително по-ниска цена, то най-вероятно продуктът е фалшив и с ниско качество. Моля, докладвайте за тези нередности на ip@justinalexanderbridal.com.

НАПРАВИ РАЗЛИКА
Сертифицирани булчински рокли и официални рокли

Фалшивите продукти се произвеждат и продават с намерение да заблудят потребителите. Продажбата, закупуването и производството на фалшиви стоки финансират организираната престъпност и тероризма. Фалшивите булчински рокли често се произвеждат в мазета и гаражи, използващи детски труд. Присъединете се към нас в усилията ни да намалим тези практики, като купувате от нашите оторизирани търговци на дребно и като съобщавате за измамни продавачи на ip@justinalexanderbridal.com.