Булчински рокли от луксозния булчински магазин в София

Булчински рокли от луксозния булчински магазин в София

Как да намерите перфектната булчинска рокля

Нашият стремеж е нашите булки да са развълнувани и в същото време да се чувстват комфортно в момента, в който казват заветното: „Да“. Това е и основната причина нашите сватбени рокли да са перфектният избор за всички булки, които не само търсят роклята с подходящ размер, но също така и да пасва на техния индивидуален стил и представа, за това как искат да изглеждат на своя специален ден. С налични размери вариращи между 0-30 (американска номерация), всеки има правото да се почувства, като своята най-добра версия на сватбения си ден. Тази статия е за тези от вас, които тъкмо са започнали процеса по търсенето на сватбена рокля или са на път да започнат скоро! Ето ви няколко съвета, които е хубаво да знаете преди да започнете с търсенето!

Булчински рокли от луксозния булчински магазин в София

1. Проучи и Намери Сватбената Рокля

Вдъхновете се и намерете начин, по който да си създадете настроение или намерете снимки на сватбени рокли, които ви карат да изпитвате положителни емоции. Instagram и Pintrest са страхотен източник да започнете да черпите вдъхновение. Имате възможност да споделите вашето въодушевление с с нас и да покажете на нашите консултантите какво харесвате. Можете даже да си направите папка и да свалите всеки един от моделите, които са ви направили най-силно впечатление, като така ще можете да ги намерите лесно и бързо, когато ви потрябват. В Alfa Brides разполагаме с над 150 налични модела сватбени рокли, които са изложени директно пред вас. Елате и разгледайте булчински рокли от луксозния булчински магазин в София.

Булчински рокли от луксозния булчински магазин в София

2. Не бъдете предубедени

Разделете се със зоната си на комфорт и опитайте различни стилове, силуети, платове и цветове, които заедно ще изберем по време на пробата. Като започнете от под рамото, V-образно деклоте, сатен, микадо, креп, русалка, принцеса, ще имате възможността да пробвате и да усетите различните стилове и платове, които може да харесате или да не харесате. Опитайте се да не се фиксирате върху определени детайли и се доверете на консултантите ни, тъй като те са там, за да ви помогнат да намерите „Роклята“. Доверете се на преценката и опита ни, като в същото време ще се забавлявате, докато пробвате различни силуети и платове.

Булчински рокли от луксозния булчински магазин в София

3. Правилната публика

Накрая е време да изберете хората, които ще поканите в деня на пробите на сватбени рокли в Alfa Brides София. Поканете само много близки хора, които ще споделят и ви подкрепят във вашата мечта да се омъжите за любимия си и то в мечтаната рокля. Изберете правилните хора, които могат да дойдат с вас по време на пробата или елате сама. В крайна сметка това е вашият сватбен ден и всичко, което ще ви накара да се почувствате красива и ще ви създаде комфорт е вашата рокля.

Булчински рокли от луксозния булчински магазин в София

4. Малките неща

Вашият сватбен консултант е човекът, който ще ви помага в обличането на всяка сватбена рокля. Не се притеснявайте за бельото, но най- добре е безшевно бельо в телесен цвят. За да намерите сватбената рокля по-лесно, съветваме ви да си вземете чифт официални обувки с висок ток. Хубаво е да е сходен на тези, които планирате да носите по времето на сватбеното тържество. Няколко фиби или ластик също ще ви улеснят по време на преобличането на една рокля след друга. Фибите ще ви помогнат да нагласите косата си по начин близък до този, който планирате да имате на сватбения ви ден. Така ще имате максимална представа относно това как ще изглеждате когато намерите сватбената рокля на вашите мечти.

Булчински рокли от луксозния булчински магазин в София

5. Доверете се на инстинкта си

Насладете се на тази част от сватбеното планиране. Не забравяйте, че това би следвало да са моменти лишени от стрес и свързани със забавление и положителни емоции. Отпуснете се и оставете вашия сватбен консултант да ви води и да ви помогне да изберете мечтаната от вас рокля!

Булчински рокли от луксозния булчински магазин в София

Готови ли сте да намерите сватбената рокля на вашите мечти?

Разгледайте нашите различни колекции Justin Alexander, Justin Alexander Signature, Adore by Justin Alexander, Lillian West and Sincerity за да разберете повече за всяка една от тях! Не забравяйте да ни последвате и в социалните мрежи: Инстаграм, ТикТок, Фейсбук за повече информация и допълнително вдъхновение!

Разгледайте новата колекция сватбени рокли и булчински рокли Висша мода.

Организирайте мечтаната сватба с нас