Училище за булки

Училище за булки отново е тук със сезон 6!

Каним всички бъдещи булки на нашето специално събитие на

25 и 26 март, в шоурума на Alfa Brides на адрес: София, ул. „Кап. Тодор Ночев“ 30.

Училище за булки сезон 6

Ще имате възможността да разгледате уникалните бутикови сватбени рокли от новата колекция на Justin Alexander, да видите демонстрация на сватбени ритуали, да участвате в уъркшоп за аранжиране на цветя за сватба, както и да дегустирате френски вина.

А за перфектната организация на Вашата сватба ще получите съвети от най-големите професионалисти с опит:

Събитието е напълно безплатно, само с предварително записан час на тел: 0899722388.

Училище за булки
Училище за булки

УЧИЛИЩЕ ЗА БУЛКИ СЕЗОН 6

Защо булчинската рокля е бяла и кой определя цвета на сватбата? Как да изберем булчински букет и какви са основните правила при направата му? Кои са задължителните ритуали, които булката и младоженецът трябва да спазят и от кои могат да се откажат? Как да застанем правилно за сватбените снимки и какви локации да изберем? Ако тези и още много въпроси ви вълнуват – отговорите ви очакват в 6-тото издание на “Училище за булки”.

25 и 26 март 2023г.

Училище за булки
Училище за булки

Ексклузивната инициатива “Училище за булки” се организира за поредна година от собственика на бутик Alfa Brides – Емилия Куркутиади. Всяка година десетки бъдещи младоженки откриват своята приказна рокля по време на форума, на който се представя и новата колекция на американския дизайнер Justin Alexander. През годините е имало всякакви изненади за гостите. На 25 и 26 март 2023г., ще се отдели специално внимание на сватбените цветя. Как да аранжираме залата, градината или морския бряг. На всяка булка ще бъде изработен булчински букет, спрямо избраната от нея рокля, в специално организиран workshop, с един от най-добрите флористи в София – Александър Николов.

Събитието е напълно безплатно, само с предварително записан час на тел: 0899722388

Училище за булки
Училище за булки

Разгледайте новата колекция сватбени рокли и булчински рокли Висша мода.