Да сънуваш булчинска рокля

Сънищата са странно нещо, особено когато скоро ти предстои сватба. В дългогодишната ми работа с различни булки съм чувала невероятни истории от тях, как са сънували булчинската си рокля и какви са били последствията след това. Много пъти са ме питали, какво е да сънуваш булчинска рокля? Затова реших да напиша тази статия. Изрових от библиотеката на майка ми няколко различни съновника. В тях подробно са описани сънища с булчинска рокля. Разбира се, не мога да се съглася с много от тях, но… нека видим какво пише в големите книги.

Какво означава да сънуваш сватбена рокля – Топ 5 на сънищата на притеснени булки.

Булчинската рокля, сама по себе си, означава, че Вие подсъзнателно сте се насочила към връзка, която искате да свържете във вечен съюз. Виждането на булчинска рокля отразява емоционално привързване към определени хора, обичайно към човек, за който мечтаете. Като цяло, сватбената рокля в сънищата отразява чувствата Ви относно брака, обвързването или мислите Ви за бъдещата сватба.

Най-хубавите булчински рокли
Най-хубавите булчински рокли
Научете с пълни подробности тълкуванто на вашия сън- тук и сега.

Въпреки всичко което казах досега, сватбената рокля може да има много значения, когато е поставена в различен контекст в съня. Според съновниците булчинската рокля може да има различни тълкования, в зависимост от ситуацията, в която е видяна. Тук ще засегна основните сънища на нашите булки, разказани от самите тях.

Какви сънища сънуват булките, свързани със сватбената рокля? Какво означава да сънуваш булчинска рокля?

Сън, в който е съсипана сватбената й рокля;
Сън, в който сватбена рокля, не и е по размер и тя изпада в ужас;
Сън, в който поръчаната от нея сватбена рокля идва в друг цвят;
Сън, в който купува булчинска рокля;
Сън, в който е облечена в сватбена рокля.

Съсипана сватбена рокля

Съсипаната бяла рокля може да символизира вашите страхове и потенциални проблеми във връзката Ви. Може също да означава някои минали събития, които да са причинили „несъвършената“ сватба. Например, една жена сънувала, че носи мръсна сватбена рокля. В реалния живот тя загубила девствеността си и забременяла няколко месеца, преди истинската си сватба. Но след това, въпреки че тя се чувствала зле и в капан от положението си, всичко тръгнало по мед и масло с годеника й. Друг пример е, булчинската рокля се цапа с кръв или червено вино и Ви проваля сватбата. Това може да означава, че ще се сблъскате с нежелани проблеми с роднини. Можете също така да сънувате действителното събитие, при което някой друг съсипва роклята Ви. Според съновника, това може да е знак, че предстоят проблеми с житейските Ви избори.

По принцип какъвто и да е проблемът с вашата рокля в сънищата Ви, това не е нещо, от което трябва да се притеснявате. Най – много да се скарате с роднина, който да не поканите на сватбата. Това си има и добрата страна, така ще намалите негативните емоции на сватбата си. Този човек не е бил лоялен с Вас, по- добре е да не поддържате контакти с него в бъдеще.

Да сънуваш булчинска рокля
Да сънуваш булчинска рокля
В големия ден сватбената рокля не Ви е по размер

Сънят Ви вбесява – минути преди да тръгнете към олтара разбирате, че булчинската рокля не ви става. Изпадате в паника и не знаете какво да правите. Това наистина е кошмар. Този сън може да означава степента на подготовка, която влагате в сватбения ден. Изоставате с организацията и това безпокойство се отразява, дори в сънищата Ви.

Ако сватбената рокля е твърде голяма, имайте предвид, че това може да е сигнал да промените отношението си към годеника Ви. Трябва да се успокоите и да му обръщате повече внимание. Сватбеният ден е веднъж, но човекът до вас е завинаги. Ако сватбената рокля е твърде малка. Малката бяла рокля, която не може да закопаете, означава, че обръщате твърде много внимание на външния си вид. Ако обаче сънувате, че булчинската рокля е твърде малка, трябва да отслабнете, за да се поберете в нея, това е добър знак. Сънят Ви подсказва, че сте готова да се ангажирате с партньора си и заедно да постигнете целите си.

Булчинската рокля пристига в силен, наситен цвят

Не веднъж от голямото напрежение булките сънуват, че вместо избраната бяла булчинска рокля, пристига черна. Това вече е капакът на всичко. Не се самонавивайте, черна булчинска рокля в сънищата не е опасна. Според съновника тя означава прекомерно отношение към вземането на решения. Възможно е да се чуствате притиснати от партньора си или да се сблъскате с други дългосрочни житейски избори. Символът в съня на черна сватбена рокля отразява страха, който ви мотивира. Скоро ще направите най- важния избор в живота Ви и ще разберете, че е завинаги.

Червена булчинска рокля може да Ви сблъска с негативните намерения на някои близки хора- лъжа, измама или кражба. Обикновено не е добър знак, тъй като се чувствате несигурни да приемете негативна ситуация. Този сън Ви подсказва да не се доверявате прекомерно на някои “приятели”.

Синя булчинска рокля. Някои от вас биха се усмихнали, всъщност защо пък не, в сънищата всичко е възможно. Синият цвят означава небето над главата ни. Тази атмосфера е символ на огромни, безкрайни възможности за откриване, обновяване и изразяване. Щом сънувате синя сватбена рокля Вие се чувствате свободни и отворени за бъдещите си житейски избори.

И не на последно място ще Ви разкажа за розовата булчинска рокля. В сънищата розовата булчинска рокля представлява любов, радост, сладост, щастие, привързаност и доброта. Розовите цветове означават, че сте влюбени.

Най-хубавите булчински рокли
Най-хубавите булчински рокли
Покупка на булчинска рокля

Излизате на пазар и изведнъж се озовавате в булчински бутик, с бързи стъпки купувате мечтаната сватбена рокля. Но защо Ви е, Вие не сте булка. Този сън наистина ме заинтригува, когато една моя клиентка ми го разказа. И да, тя беше майка на булката, а не булката.

Отворих съновника и какво да видя – Започнете ли да търсите и пробвате бяла рокля в съня си показва, че оценявате личните си отношения. Тълкуването на сватбената рокля в рамките на една сватба означава отношението Ви върху вашия партньор във връзката. Ако основната Ви цел е самата булчинска рокля, трябва да оцените отношенията с партньора си. Булчинската рокля тук е по-скоро нагласа за външния вид. Ако обаче фокусът е върху партньора Ви в този сън, сватбената рокля играе по-малка роля. Подсъзнателно мислите все повече за партньора и живота, който ще имате двамата.

Истината е, че тази прекрасна майка не беше омъжена и година след тържеството на дъщеря им, родителите вдигнаха чудна сватба. Всъщност, след този случай повярвах в сънищата.

Да се разходите със сватбена рокля по улицата

Представяте ли си, колко романтично и закачливо би било да се разхождате със сватбена рокля по улиците на София. Хората ще Ви поздравяват, ще се снимат с Вас, ще Ви се радват. Всъщност, това е идея. Защо да носите сватбената си рокля само веднъж и после да я складирате някъде, като може да направите фурор с нея. Възторг и възхищение буди в хората всяка булчинска рокля. Но да се сърнем на темата със сънищата. Ако носите булчинската рокля извън обичайния сватбен контекст, това означава, че се поставяте на пиедестал и мислите твърде високо за себе си. Вие сте горда и хората около Вас го признават. Виждате себе си като човек, на когото другите трябва да се възхищават и да го обожават. Вярвате, че трябва да сте център на внимание.

Ако обаче сънувате друга дама да носи булчинска рокля, това обикновено означава, че изпитвате известна ревност към нея. Ако тя наистина ще се жени, подсъзнателно Вие искате да сте на нейното място.

Каквито и да са сънищата Ви, помнете в реалния живот булчинската рокля символизира чистота и белота. Тя е мечтата на всяко момиче. Рано или късно всяка от нас я облича и това ни прави истински щастливи.

Да сънуваш булчинска рокля
Да сънуваш булчинска рокля