Перфектната визия избор на абитуриентска рокля

В новия епизод на “Перфектната визия” една абитуриентка търси своята рокля за абитуриентски бал. Рая се свързва с екипа на предаването, за да намери заедно с майка си, водещия Антон Узунов и неговата екранна партньорка Емилия Куркутиади перфектната рокля за предстоящия абитуриентски бал през месец май. Какво се случи в новия епизод на “Перфектната визия” и успя ли да намери мечтаната рокля в Terani Couture? Ще разберете, ако гледате новия ни епизод – Перфектната визия избор на абитуриентска рокля.

Очарователните бални рокли ще ви пленят с кройка, материи и уникалните акценти на всеки един модел. Те обещават шеметна визия, която няма да прилича по абсолютно нищо на тази от друго момиче от випуска. Перфектната визия избор на абитуриентска рокля Terani Couture е телевизионно предаване, в което може да гледате как става изборът на бална рокля.

Ослепителните бродерии придават неустоим вид на късите бални рокли. Игривите многопластови поли от тюл са класическия завършек на повечето абитуриентски рокли.

Ако в живота ви предстои абитуриентски бал и искате на него да блестите от главата до петите, разгледайте приказните визии, които сме подбрали каталога ни. Те ще ви увлекат в приятна игра, по време на която подборът на дизайнерска рокля за бала ще се случи неусетно. Информация за цените можете да получите, попълвайте формата за заявка, която ще откриете при описанието на всяка абитуриентска рокля.

Както дългите, така и късите бални модели очакват момента, в който да заблестите под светлините на прожекторите.

Перфектната визия на Рая и изборът й на на абитуриентска рокля Terani Couture. Запишете час за проба на тел: 0899 722 388