Абитуриентски рокли 2023

Ден на отворените врати в бутик Alfa Brides – 28 и 29-ти Януари

  • Отворени врати и професионална консултация от професионалистите в абитуриентската мода – TERANI COUTURE;
  • Представяне на най-новите американски модни тенденции от Моника Александрова. Абитуриентски рокли колекция 2023, Terani Couture.

Дата: 28 и 29 януари
Час: от 11:00 да 19:00 часа
!!! САМО с предварително записан час на тел: 0899 722 388

Абитуриентски рокли 2023
Абитуриентски рокли Terani Couture 2023

Заповядайте в шоурума на Alfa Brides и си изберете мечтаната рокля от последната колекция на Terani Couture Bulgaria!

Каним всички бъдещи абитуриентки на специалното ни събитие – Отворени врати за абитуриентки. Ще Ви представим красивите бутикови рокли от новата колекция на американския бранд Terani Couture и ще имате възможността да облечете избрани от Вас модели. За цялостната Ви визия ще изпробвате обувки на GiAnni Shoes и бижута на Goto Jewеllery and Diamonds. Освен това, ще получите и професионална консултация за фото и видео услуги и съвети за декорация и организация на един от най-важните дни в живота Ви. Специален гост на събитието ще бъде TikTok звездата Моника Александрова. DJ ще се погрижи за страхотната атмосфера, а от Adela Cake ще Ви изненадат с невероятни сладки изкушения.

Очакваме Ви!

Дата: 28 и 29 януари 2023
Час: от 11:00 да 19:00 часа
Място: София, ул. “Кап. Тодор Ночев” 30
Само с предварително записан час на: 0899722388

Абитуриентски рокли 2023
Абитуриентски рокли 2023

Всяка година американият моден бранд Terani Couture организира дни на Отворените врати за момичета, на които им предстои абитуриентски бал. На събитието могат да присъстват всички бъдещи абитуриентки, заедно със свой придружител (родител, настойник) и да се насладят на най- новите модели бални и официални рокли. Нашите консултанти ще Ви насочат към най- правилното организиране на абитуриентския Ви бал – без стрес, притеснения и излишни средства. За декорацията на перфектния бал ще се погрижи екипът на Сватбена агенция Alfa Luxury Events. Абитуриентски рокли Terani Couture – стил и изящество във всяка рокля. Луксозни и удобни рокли за всеки официален повод.

Абитуриентски рокли 2023
Абитуриентски рокли 2023

Разгледайте някои от балните рокли колекция 2023 в страницата: