Булчински рокли 2025

Колекция булчински рокли 2025 JUSTIN ALEXANDER

Открийте красотата на колекция булчински рокли 2025 на Justin Alexander Пролет/Лято 2025. Тя е вдъхновена от романтика и графити стил, и бе представена по време на седмицата на сватбената модата в Ню Йорк, на 1 Април, 2024 година.

Булчински рокли 2025
Булчински рокли 2025

Вдъхновение за колекцията:

“В тихата зора на вечния ден,

Любовта ще намери своя път към мен!

Заставаме ние, две любящи сърца,

Под арка от мечти, хванати ръка за ръка и обединени от любовта!

Очите твои, рай са за мен,

Красиво проблясват и обръщат нощта в празничен ден.

С теб любов моя, аз обичам те знай,

Красивата приказка превръща се в история без край!“

„Създадох тази поема с помощта на изкуствен интелект и я преправих така че, да показва посоката, която имах предвид. Идеята ми беше да създам романтична сватбена колекция, която да показва конкретен сезон и съответната форма на изкуство – графити. Забележете как сме пресъздали графитите по творчески начин в нашите сватбени рокли и аксесоари“. Това пише Justin Alexander Warshaw – CEO & Creative Director of @justinalexander.

Сватбени рокли 2025

Колекцията на Justin Alexander Пролет/Лято 2025 „Изобилие от Контраст“ преоткрива сватбените тенденции. Вдъхновена от обем и текстура, свеж брокат, 3D флорални мотиви, сатен и атрактивни платове са представени този сезон.

Графити върху булчински рокли

Графити върху булчински рокли

Последната колекция, Justin Alexander Signature, е готова да предложи зашеметяваща перспектива, като доказва, че модерните разбирания за сватбените тенденции не само могат да се комбинират с модерното и иновативното, но също така просперират заедно.

Една колекция от сватбени рокли превърната в изкуство от базирания в Милано уличен артист Gioele Corradengo. Тази кампания има за цел да възроди и обнови идеята за брака, като го направи актуален и модерен за днешното поколение. Става въпрос за сватбената мода, която почита традициите и брака, докато в същото време предприема смела стъпка към бъдещето.

Булчински рокли 2025

Колекция “Изобилие от контраст” – сватбени рокли 2025

„Изобилие от Контраст“ отеква в съобщението, че модерно и традиционно, смелото или деликатното, не само могат да бъдат комбинирани, но съществуват заедно.

Сътрудничеството с Джиоле Кораденьо служи като доказателство за тази визия, разнообразието ни предизвиква да надскочим обикновеното, да намерим хармонията в контрастите и да отпразнуваме красотата на сливащите се светове.

Разгледайте новата колекция сватбени рокли и булчински рокли Висша мода.

Графити върху булчински рокли

Организирайте мечтаната сватба с нас