Откъде да си купя бална рокля

Пролетта все по-бързо приближава и след няколко месеца отново ще е май. Месецът на красотата, младостта и абитуриентските балове. Всички младежи и девойки са в трескава подготовка за този толкова важен ден – Балът. Изнервени родители обикалят магазините в търсене на перфектната бална рокля. Изтощените майки денонощно гледат модели в интернет, а бащите се молят по-бързо да свършва. Още в началото на учебната година абитуриентките задават основния въпрос:

Откъде да си купя бална рокля?

Наистина възможностите за закупуване на качествена и единствена бална рокля в София не са много. Да не кажа, че бутикът е само един – Terani Couture Bulgaria! Тук всяка година роклите са по една бройка, няма дублиране и записване на училища, класове и прочие. Абитуриентките избрали рокля от Terani Couture са уникални и изключително красиви. Вече няколко години, в различни училища, момичетата с бални рокли от бутика са удостоявани с приза най-красива абитуриентка.

Когато купувате бална рокля най-важното условие е да я видите, премерите и тогава да се убедите, че е тя.

През годините, за съжаление, съм се сблъсквала с много неприятни случаи. Един от най-тъжните е, когато абитуриентката решава, че ще шие даден модел рокля. Тя и родителите й вкарват цялата си енергия в търсене на платове, шивач, кройки, многократни проби. И резултатът е плачевен, роклята не е това, за което девойката е мечтала. Тогава родителите, за да спасят положението, купуват втора рокля- готова, премерена, от магазина. Разбира се, това многократно увеличава бюджета на бала. И това не е прецедент.

Друг случай, който мога да Ви споделя, е как няколко момичета от един и същ клас се появяват на бала с еднакви рокли. Въпреки че дизайнерът е записал от кое училище и от кой клас са, все пак решава да продаде още няколко бройки от въпросния модел. Изненада за момичетата е, когато отиват на бала и всъщност изглеждат като мажоретния състав на учебното заведение. Неприятната ситуация разваля бала не само на потърпевшите, но и на техните съученици, които са съпричастни с преживените сълзи.

На въпроса “Откъде да си купя бална рокля” – Отговорът е – от фирмен, доказан бутик. Не рискувайте в този токлова важен за Вас ден. Винаги може да експерементирате, но не и в деня на бала. Той е само веднъж в живота и е хубаво да се подготвите за него. Да го изживеете с цялото си сърце и душа. Балът е денят, в който трябва да се забавлявате и повярвайте ми, и близките Ви мислят така.

Сълзите в този ден трябва да са от радост, а не заради шивачката, която не си е свършила работата.

Откъде да си купя бална рокля
Откъде да си купя бална рокля
Съветът ми, за да изживеете този прекрасен момент е:

Купете си роклята, която Ви харесва. Нека тя да бъде цветна и ефирна. Да бъде рокля, която няма да облечете никога повече. При избора й не мислете, какво друго приложение може да има тя. В много редки случаи някой я облича отново, дори и да е приложима за друг повод. Изберете рокля, която да Ви е удобна. Роклите с много корсети и ограничения в движенията не са рокли за абитуриентки. Въпреки че, много обичам ръкави, не бих Ви препоръчала бална рокля с ръкави – преди всичко не са удобни, а и ръкавите през май месец силно ще Ви запарват. В този ден изберете комфорта.

Откъде да си купя бална рокля
Откъде да си купя бална рокля

Роклите Terani Couture са американски и са създадени специално за млади момичета, които се движат и танцуват. Балната рокля води началото си от Америка, затова и роклите, произведени в САЩ нямат аналог на българския пазар. Фирмата е с традиции в производството на бални рокли, откъдето са и истинските корени на абитуриентския бал. Първите сведения за абитуриентски бал датират от средата на 19 век. Тогава балът е представлявал нежни, прощални танци на випускниците започващи своето висше образование в Харвардския университет и колежа Амхърст.

Откъде да си купя бална рокля
Откъде да си купя бална рокля
Разгледайте цялата колекция бални рокли и официални рокли на Terani Couture.