Най-красивите абитуриентски рокли

Птичките пеят, цветята разцъфтяват, природата се събужда от зимния си сън, за един нов, по-прекрасен свят. Месец май – всичко е зелено, веселието е навсякъде, а хората засмени и очрователни, облечени в цветни, леки дрехи. Баловете започват, роклите са избрани и също като съживената природа, абитуриентите поемат по своя нов път – този на истинския живот. Път, който всеки един от нас трябва да изживее сам. Всяка година са от красиви, по-красиви и затова днес реших да ви разкажа за тях – момичетата с най-красивите абитуриентски рокли.

Кои са най-красивите абитуриентски рокли?

Няколко са основните видове рокли, с които може да заблестите в празничната вечер и да оберете овациите на съучениците си. Едни от основните са русалките. Те са едни от най-впечатляващите. Този тип рокли са подходящи, както за по-високи, така и за по-ниски момичета. Единственото условие е да имате хубави извивки. Талията и ханша са почти задължителни, а ако имате и стегнато, бразилско дупе, то това вече е върхът! Тази година хитът на сезона са отрупаните с камъни русалки, които елегантно завършват с пера или дълбока цепка. Изключително популярни са и многоетажните волани, които създават илюзията за морски вълни. Шлейфът е неразделна част от тези очарователни модели. Деколтетата са или плътно затворени, като поло или доста отворени, дори прозрачни. Изяществото на тези рокли се крие в красивите гърбове. Могат да бъдат илюзионни, нашити със стотици камъни или голи, дълбоки до кръста. Погрешно е схващането, че русалките се носят само от слаби момичета, напротив всичко зависи от извивките на тялото. Каквато и русалка да изберете, няма да сбъркате. Ето няколко страхотни рокли, от новата колекция на Terani Couture, в които ще се влюбите от пръв поглед.

Луксозна официална рокля с пера по тялото - 2021GL3145
Луксозна официална рокля с пера по тялото – 2021GL3145
Най-красивите абитуриентски рокли
Най-красивите абитуриентски рокли
Най-красивите абитуриентски рокли
Най-красивите абитуриентски рокли
Най-красивите абитуриентски рокли
Най-красивите абитуриентски рокли
Най-красивите абитуриентски рокли
Най-красивите абитуриентски рокли
Абитуриентска рокля изцяло по тялото с кристални мъниста и дълбока цепка - 2011P1058
Най-красивите абитуриентски рокли

Пробвахте ли принцеса?

Принцесата, ах принцесата, тя е кралицата на абитуриентските рокли. Макар и малко неудобна, тази рокля приляга перфектно на всяка фигура. Цветни, игриви, забавни – принцесите са невероятно впечатляващи рокли, не само заради огромните поли, но и за това, че с тях може да изглеждате в пъти по-фина. Само те могат да направят талията ви да изглежда в няколко размера по-малка. Тази година модерни са многоетажните поли, завършващи с прозрачна лента, което ги прави супер ефирни. Многоцветните поли също са едни от най-търсените този сезон. Телесна основа и преливащи различен цвят тюлове, в елегантно съчетание създават изящество и уникалност на балната рокля. Платовете традиционно са микадо, сатен или тюл. За съжаление тази година органзата изобщо изчезна от модата при най-красивите абитуриентски рокли. Деколтетата традиционно и тук са по-отворени, почти винаги с презрамки. Те се поставят, дори допълнително, заради опасението на родителите, че роклята може да се свлече надолу от тежестта си. Камъните в горната част на тези рокли са неразделна част от тях, а гърбовете отворени. Избирайки принцеса, трябва да сте сигурна, че към височината ви ще бъдат илюзионно прибавени още няколко сантиметра, така ще изглеждате и по-висока. Изборът ми за няколко наистина красиви принцеси днес сведох до тези рокли на снимките.

Най-красивите абитуриентски рокли
Най-красивите абитуриентски рокли
Абитуриентска рокля от тюл с презрамки от мъниста - 2011P1070
Абитуриентска рокля от тюл с презрамки от мъниста – 2011P1070
Абитуриентска рокля А-силует с пайети - 2111P4106
Абитуриентска рокля А-силует с пайети – 2111P4106
Абитуриентска рокля принцеса с флорални мотиви от тюл и камъни - 2011P1207
Абитуриентска рокля принцеса с флорални мотиви от тюл и камъни – 2011P1207
Абитуриентска рокля от прозрачен тюл с дълъг ръкав и мъниста - 2021GL3159
Абитуриентска рокля от прозрачен тюл с дълъг ръкав и мъниста – 2021GL3159

Удобни и игриви – късите бални рокли

Удобството не е задължително условие на бала, но въпреки това, реших да обърна внимание и на няколко закачливи къси рокли. Късите бални рокли също влизат в класацията ми за най-красивите абитуриентски рокли. Обикновено те имат изящно изработени деколтета и впечатляващи гърбове. Те са най-удобните рокли на света. Тук няма в какво да се спънете, няма какво да ви тежи и няма какво да ви спре да тънцувате цяла нощ. Тези рокли могат да бъдат използвани, както за основна рокля, така и за втора рокля за дискотеката или за изпращането. Обикновено са над коляното, а полите им са от многослоен тюл или сатен. Оформят перфектно талията и излагат на показ красивите женски крака. При късите рокли не мога да се съглася с твърдението на майките, че “тя девойката е нисичка, затова търсим къса рокля”. Ами истината е, че двете неща нямат нищо общо. На нисички момичета еднакво добре стоят и дълга, и къса рокля. Така, че мили момичета, послушайте ме и мерете всичко. Вие сами ще се убедите в думите ми.

Абитуриентска рокля къса с брокатена пола А-силует и пайети - 2021H3454G
Абитуриентска рокля къса с брокатена пола А-силует и пайети – 2021H3454G
Абитуриентска рокля къса с дълбоко V-образно деколте - 2021H3351
Абитуриентска рокля къса с дълбоко V-образно деколте – 2021H3351
Абитуриентска рокля къса с блясък и камъни - 2111P4250
Абитуриентска рокля къса с блясък и камъни – 2111P4250
Абитуриентска рокля къса с гол гръб и сатенена пола - 1811H7914
Абитуриентска рокля къса с гол гръб и сатенена пола – 1811H7914

Пожелавам ви най-страхотнния ден – Балът да го изживеете така, както само вие си знаете. Той е само веднъж в живота и няма дубликат. В този живот няма повторение. Забавлявайте се и си облечете най-красивата абитуриентска рокля, независимо от цената или от мнението на вашите съученици. Това е вашият бал, насладете му се!

Разгледайте цялата колекция бални рокли и официални рокли на Terani Couture.