Пред камерата на “Преди обед“, управителят на сватбен бутик Alfa Brides, Емилия Куркутиади помага на водещата в избора на булчинска рокля. Кажи Да на сватбената рокля. Един от най-вълнуващите и трудни моменти в живота на всяка жена. За да кажеш “ДА” на роклята трябва да я почувстваш. За още важни съвети гледайте видеото.

Алфа Брайдс е луксозният бутик за булчински рокли в София. Емилия Куркутиади е помогнала на стотици булки да намерят своята мечтана булчинска рокля. Емилия е един от първите сватбени консултанти в България. В сватбения бранш е още от 2004 година. Създател е на една от първите сватбени агенции. Водещ и организатор на множество сватби в цялата страна. Тя ще Ви посрещне и изпрати с усмивка. Цени мнението на булките и се вслушва в желанията им. Така успява да открие сватбената рокля на почти всяка дама, прекрачила прага на луксозния бутик. Както самата тя обича да казва: Кажи Да на сватбената рокля!

През 2010 година Емилия Куркутиади създава бутик за сватбени рокли Alfa Brides. На площ от 250 кв.м., през 2014 година, бутикът се мести в столичния МОЛ България. По време на пандемията, от 2021 година, Алфа Брайдс вече се намират в самостоятелна луксозна сграда в кв. Лозенец, София.