Бални рокли и официални рокли за бал

Избрахте ли вече бална рокля?

Когато тръгвате да избирате бална рокля, основният въпрос е – Каква да бъде тя? “Къса, дълга, по тялото или принцеса, а може би с цепка или пък по-добре семпла…”. Видовете абитуриентски рокли са много. Пазарът изобилства от цветове и модели и някъде там Ви очаква вашата – единствена, красива, неповторима БАЛНА РОКЛЯ. Когато я откриете, направо се влюбвате в нея.

Днес сме Ви приготвили този 3 минутен филм, с който да Ви потопим в атмосферата, в която попадат нашите абитуриентки, избирайки бални рокли и официални рокли за бал от Terani Couture.

По какво се различава абитуриентската от балната рокля?

Когато говорим за бални рокли и официални рокли за бал, винаги трябва да правим разлика. Абитуриентската рокля е създадена за млади момичета, около 18 до 20 годишна възраст. Тя е по-пищна, украсена е с повече бляскави елементи, като камъни, мъниста и пайети. Обикновено балната е много по-лека и удобна от официалната рокля, има и повече прозрачни части. Американската марка Terani Couture има специална абитуриентска колекция (Prom), която може да откриете в магазина на бранда в София.

Официалната рокля за бал е подобна на абитуриентската, но не е толкова младежка. Елементите са по-стилизирани, ефектите на блясък се постигат с повече пайети, отколкото камъни, в повечето случаи присъстват и дантелени апликации. Полите на роклите са по прави и изчистени, присъстват цепките и шифонът. Някои от роклите имат ръкави или полуръкави, цветовете са пастелни, материите- меки и плътни.

Защо да избера рокля от Terani Couture?

При изработката на луксозните, официални рокли Terani Couture, използваме само най-висококачествените материали. Платовете са създадени специално за марката, а детайлите– от мънистени бродерии до свободно падащи поли от коприна и органза. Това е част от нашата модна мисия, да представим най-горещите нови стилове и дизайни на рокли, които се обличат от знаменитости по целия свят. Независимо дали търсите идеалната абитуриентска рокля, рокля за опера или официална рокля, с моделите на Terani Couture ще бъдете облечени в елегантност и класа.

Колко струва една бална рокля?

Цената на балната рокля се определя от материалите, кройката и качеството на изработката. Ако при вас цената е определяща, то тогава 100% сте склонни да направите компромис с качеството на балната рокля. Тогава и изискванията Ви не може да бъдат големи. А и една евтина рокля никога не би предизвикала ефекта “УАУ” върху хората около вас. Цените на истинските бални рокли започват от 900 лв., нагоре. Тогава може да сте сигурни, че не избирате просто поредната рокля, а наистина бално бижу, с което ще Ви забележат.

Бални рокли и официални рокли за бал
Бални рокли и официални рокли за бал

Колко време преди събитието да купя официална рокля за бал?

Всичко зависи от вашето настроение, но както обичам да казвам, “колкото по-рано, толкова по-добре!”. Хубаво е да сте избрали балната рокля, поне 2-3 месеца преди събитието. Така ще Ви отпадне още един ангажимент от списъка за бала. Все пак, не забравяйте, че тази рокля ще има нужда и от корекции, които също изискват време. Най- добрите месеци за закупуване на абитуриентски рокли са от ноември до март.

Разгледайте цялата колекция бални рокли и официални рокли на Terani Couture.