Абитуриентски рокли
Как само за няколко дни от майка на абитуриентка се превърнах в моден експерт…

Неволите на една майка на абитуриентка… Започна и последната учебна година. Е, ми горда майка съм на добро, не много ученолюбиво, но завършващо 12 клас момиче. Започвам да кроя планове, къде ще кандидатства, каква професия, да я побутна, да си избере и как да я амбицирам за матурите. Не й се учи особено. Минава първият учебен ден и вечерта ни свиква на семеен съвет. Гордостта ми още повече се надига. Само се е сетило детето да обсъдим бъдещето му, но – не. Темата беше Балът! Трябваше спешно да започнем подготовката. Беше готова да кандидатства където и каквото ние искаме, но най-важен беше Балът.

Трескаво стартира ровенето в интернет: последни модни тенденции, световни дизайнери, червен килим…. За няколко дни се превърнах в моден експерт и знаех какви точно цветове са пудра и хаки, как изглежда рокля русалка и въобще станах капацитет. Набелязахме модели и хукнахме да ги търсим във физическите магазини. Роклята трябваше да се пробва, да сме сигурни, че само тя ще е с такава и няма да се получи конфузната ситуация с еднакви рокли на бала. Оказа се, че сме закъснели и доста момичета вече си бяха поръчали от последните колекции, за предстоящата година. Не можех да повярвам! Така започнаха неволите на една майка на абитуриентка…

Геройски продължихме обиколките, докато не попаднахме в страхотен шоурум за булчински и официални рокли. Модерен, просторен и работеха само с предварително записан час. Почувствахме се специални, заради цялото внимание, което ни отделиха. Дъщеря ми пробва рокли в различни цветове и различни кройки. Оказа се, че така желаната “русалка” изобщо не е нейният модел. Не й отиваше на ръста и фигурата, но тя се убеди със собствените си очи, след като я пробва.

Намерихме мечтаната рокля!

Тази, в която тя се харесва и ще я носи със самочувствие, за да е зашеметяваща, в най-незабравимия й ден. Безкрайно благодарни сме на професионалните консултанти в Alfa Brides, които изтърпяха цялата несигурност на една бъдеща абитуриентка и налудничавото вълнение и притеснение на нейната майка. След като избрахме фантастичната рокля, всичко си дойде на мястото.

Дъщеря ми се зае сериозно с ученето, а аз продължих бавно и спокойно да подготвям останалите детайли, свързани с бала й.
Вярвам, че ще се справи амбициозно с решението за бъдещето си и съм сигурна, че й предстои незабравим абитуриентски бал, на който моето пораснало момиче ще бъде истинска принцеса в рокля на Terani Couture Bulgaria!

Вашият коментар