Последвайте Terani Couture в TikTok!

Последвайте Terani Couture в Tik Tok!

С радост Ви съобщаваме, че вече сме в Tik Tok! Споделяме видеа с най- новите ни модели абитуриентски рокли, луксозни официални рокли и бутикови бални рокли. Надникнете зад кулисите на нашия сватбен бутик в София. Освен кратки клипове, ще може да получите и информация за най- новите и непоказвани досега рокли на американския моден гигант Terani Couture.

В Tik Tok ще видите нашите рокли носени от истински момичета, абитуриентки, куми, майки на булката. Така по-лесно може да придобиете представа как изглеждат моделите, кройките и качествените материали, от които са произведени. Очаквайте видео за най-актуалните тенденции в официалните рокли този сезон, силует и видове женско тяло, какво трябва да облечете като гост на сватба. Тези и още много съвети ще Ви дават нашите експери. Последвайте Terani Couture в TikTok!

Вижте Terani Couture в Tik Tok и ще се насладите на разкош и красота. Видеата са кратки и това ги прави още по- интересни. Очакваме коментари – какво Ви интересува и какво бихте искали да видите в нашия Tik Tok. Следвайте ни, за да сте сигурни, че няма да пропуснете нищо от новата ни колекция Tik Tok.

Последвайте Terani Couture в TikTok!
Последвайте Terani Couture в TikTok!
Разгледайте цялата колекция бални рокли и официални рокли на Terani Couture.