Сватбени рокли 2023

С настъпването на пролетта бъдещите булки все по-често започват да се оглеждат за сватбена рокля. Естествено, в интернет е пълно с предложения и илюстрации, но най-важното е Роклята да се премери. Само тогава стигаш до момента, в който можеш да кажеш заветното “ДА”, Тя е – моята булчинска рокля!

Всяка година световните дизайнери залагат на нещо, което да ги отличава от другите. Създавайки своята колекция сватбени рокли 2023 Justin Alexander се вглежда в очарователното отражение на променящите се сезони. Изчистените материи се съчетават със съвременни дантели, вдъхновените от пролетта щампи балансират приказните силуети, а стиловете, определящи фигурата, ласкаят всяка булка. Хипнотизиращи ниски гърбове, блестящи тонални мъниста и фино прозрачни корсети очертават прелестното женско тяло. Ненатрапчивите детайли вдъхват живот на всяка рокля заедно с привличащи вниманието шлейфове, стилни ръкави и закачливи поли, които пленяват сърцата, като същевременно са наистина незабравими.

СВАТБЕНИ РОКЛИ ADORE BY JUSTIN ALEXANDER КОЛЕКЦИЯ 2023

Колекцията Adore by Justin Alexander пролет/лято 2023 е вдъхновена от топлата светлина на дългите летни вечери, късното следобедно слънце и променящите се фази на луната. Всяка рокля внушава простота, предлагайки лежерни за носене стилове, които отговарят на най-новите тенденции с увереност и лекота. Тези рокли са нежни и феерични. Всеки проблясък на детайл, деликатна текстура и финален щрих са внимателно обмислени, вдъхвайки живот на новата колекция рокли, които греят със собствена специална магия.

Булчински рокли 2023

LILLIAN WEST КОЛЕКЦИЯ ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2023

Колекцията на Lillian West пролет/лято 2023 е вдъхновена от върховете и долините на Joshua Tree Forest. Присъединете се към нас на пътешествие, докато се движим през хълмистите гори и освободете страстта на вътрешния си дух. Насладете се на богати приключенски дантели, уникални апликации и ръчно изработени мъниста, които ще пленят любимите ви хора като мъгливите дни в пустинята.

Сватбените рокли Lillian west са в бохо стил. Те са леки и удобни. Изработени са предимно от естествени материи, без излишни орнаменти, за да се чувства булката в комфорт със себе си във всеки един момент от вълнуващата сватба, която я очаква. Обемът в полите се постига с пластове от мек въздушен тюл. В колекцията на Lillian West присъстват флоралните елементи, които създават илюзията за разпръснати по роклята цветя – „3D ефект”. Романтиката в бохо шик сватбените рокли се постига с дантелите, които са изцяло ръчно бродирани. Липсват камъни, блестящи елементи и излишна орнаментика.

Сватбени рокли 2023
Сватбени рокли 2023

БУЛЧИНСКИ РОКЛИ КОЛЕКЦИЯ 2023 SINCERITY BRIDAL

Булчинският сезон Spring/Summer 2023 е серия от зашеметяващи рокли с вечна жизненост. Този сезон възродихме класическите силуети, добавихме ослепителни съблазнителни детайли и съчетахме мечтаните материи, за да създадем нова династия от величествен външен вид. Освежаващи женствени бродерии и блестящи текстури допълват знойните деколтета и стилните ръкави. Привличащите вниманието поли и контурните кройки създават наистина специални моменти за булките, търсещи своя собствен приказен момент.

Сватбени рокли 2023 от линията Sincerity на Justin Alexander. Тенденция в новата колекция е лекотата. Преобладават изчистени модели, изработени от микадо и естествена коприна. Дантелите са изцяло памучни, загатнати в долната част на полата и покрити с тюл. Кройките са тип „русалка”. През този сезон водещ е сексапилът, изразен чрез нежни дълбоки деколтета и гол гръб. Запазена е и класическата линия на роклите тип „принцеса”, които залагат на пищността с дантела в горната част и изчистена въздушна пола от сатен или лек тюл. В колекцията присъстват и стилни корсети, завръщат се сърцевидните и правоъгълните деколтета.

Булчински рокли 2023
Булчински рокли 2023

КОЛЕКЦИЯ ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2023 НА JUSTIN ALEXANDER

Колекцията булчински рокли на Justin Alexander пролет/лято 2023 е ода за ренесанса, вдъхновена от картини, които улавят красотата на женските форми и силата на жените в митологията. Изпълнени с въображение и предназначени да подчертават и подобряват тялото, нашите рокли ще предизвикат емоция. Изложба на силуети, които надхвърлят времето, поставени на фокус, заедно с нови декоративни дизайни на дантела и уникални повърхностни детайли. Тези рокли осигуряват перфектното платно за една булка, за да изрисува своята собствена творческа визия в деня на сватбата си.

Булчински рокли 2023

СВАТБЕНИ РОКЛИ КОЛЕКЦИЯ 2023 SIGNATURE BY JUSTIN ALEXANDER

Колекцията Justin Alexander Signature пролет/лято 2023 г. е най-новата ни серия от водещи в модата сватбени рокли, където демонстрацията среща майсторството на изработката. Черпейки вдъхновение от енигматични герои от света на театъра, тази колекция е изпълнена с драма, модерност и ненадминато внимание към детайла. Дръзкият минимализъм се издига чрез елегантни силуети, експериментални драпировки и емблематични панделки, докато екстравагантните слоеве от блестяща текстура и ръчно украсени с мъниста покрития създават перфектния ансамбъл. В колекцията преобладават рокли с 3-D лазерно изрязани апликации, вдъхващи стил ръкави и неочаквани текстури, които осигуряват страхотно представяне на моделите. Създадохме всяка една от тези визии, за да позволим на нашите прелестни дами, нашите булки Signature, да излязат на сцената и да откраднат шоуто в деня на сватбата си.

Сватбени рокли 2023
Сватбени рокли 2023

Разгледайте новата колекция сватбени рокли и булчински рокли Висша мода.