Сватбени тенденции за 2023 година

Как да превърнете идеите за сватбата си в реалност с няколко интересни тенденции, които се появяват през последните години в булчинската мода?

Да бъде в крак с най-новите сватбени тенденции за 2023 година, е важно за всяка булка, която планира сватба. В крайна сметка стиловете могат да се променят бързо и понякога драстично. Просто погледнете сватбените снимки на вашите родители, баби и дядовци. Познаването на последната мода в сватбените рокли може да ви помогне да изберете и перфектна декорация за вашия сватбен ден. Разкош и романтика може да пренесете от булчинската рокля към сватбената декорация – сватбен флорален дизайн или тема, за да превърнете мечтания ден в реалност през 2023 г.

Какви са новите сватбени тенденции за 2023 година?

Направете го лично. Обикновено, булките се принуждават да правят неща, които са видели в социалните мрежи. Не се увличайте по картинки – това е вашият ден. Няма правило, което да Ви каже кое е добре и кое зле! Не е необичайно естествените цветя да заемат голяма част от бюджета ви. Отличен начин да спестите от вашите флорални аранжировки е да си направите сами цветята и да пресъздадете в тях вашето настроение. Така може да спестите пари, за да отидете на меден месец или сватбено пътешествие. Тук на преден план излиза следващият въпрос: Ще успеете ли да се справите сами или това би Ви донесло само негативни емоции?

Сватбени тенденции за 2023 година
Сватбени тенденции за 2023 година
Потърсете специалист – сватбен агент

С класическа аранжировка от сватбени цветя много лесно може да създадете зашеметяващо въздействие, което вашите гости никога няма да забравят. Сватбената декорация е едно от основните пера на сватбата. Ако булчинската рокля и декорацията не са изработени добре, то това може да развали цялото тържество и да остави негативни спомени върху цялата организация. Тук нашият съвет е – потърсете специалисти. Не експерементирайте в такъв важен момент в живота Ви!

Сватбена рокля за партито?

От няколко години насам тенденцията при съвременните булки е да сменят основната сватбена рокля с къса булчинска рокля за парти. Партито започва с преобличане в изискана парти мини-рокля! Обуйте си кецовете, преоблечете се удобно и продължете празника. Това обикновено ви съветват вашите майки. Трудно, обаче се намират къси сватбени рокли на пазара. Затова късата сватбена рокля може да бъде в лек пастелен цвят, тъй като има по- голям избор на коктейлни рокли. Независимо от избора Ви на къса рокля, съчетайте я с малък букет от естествени цветя и ще изглеждате зашеметяващо!

Сватбени тенденции за 2023 година
Сватбени тенденции за 2023 година
Модерна сватбена декорация

Тази година специалистите в сватбената декорация съветват да погледнем назад във времето. Декорациите с малки вази, разположени в центъра на масите остават на заден план. Декорацията на масите вече преминава в неутрални нюанси, чисти линии и връщане към 80-те – отрупани в живи цветя, с по-малко сребърни прибори и съдове около центъра. Атмосферата и мястото също са важна част, която ще определи декорацията.

Модерни цветове 2023

Цветът играе решаваща роля във вашата сватба и ви позволява напълно да персонализирате настроението за деня, от роклите на шаферките до салфетките. Както декорациите се връщат към по-смели и по-ярки нюанси, така виждаме и възраждане на ярки и смели живи цветя. Планирайте палитра вдъхновена от пролетта, включваща сезонни пролетни цветя.

Сватбени тенденции за 2023 година
Сватбени тенденции за 2023 година
Сватбена декорация с естествени цветя

Ако планирате сватба за април или юни тогава изборът на декорация с живи цветя е огромен. Няма клишета за розово, прасковено, лавандула, мека зеленина и екрю като сватбени цветя, те винаги са на мода, по всяко време на годината! Ако сте двойка, жадуваща за плодови нюанси, помислете за мангово оранжево, лимоненожълто, медена роса и ягодово червено. Любимото ни време от годината е есента! Есенните сватби са свързани с естествените цветове на сезона, като се използват наситено бордо, изгорени портокали, жълто и зелено за фон. Каквото и да изберете, незабравяйте – Това е вашата сватба! Направете я такава, каквато искате!