Terani Couture – Световно представителство за булчинска и висша мода

На 26.11.2019г., се събраха стотици представители на модния бизнес за да разберат кои ще са носителите на престижните отличия на CODE FASHION TV за 2019 година. Събитието се състоя в зала София Гранд на хотел Маринела. Грандиозната церемония бе с дрескод черно и диаманти. Сред победителите бяхме и ние – Terani Couture България, с приза: “Световно представителство за булчинска и висша мода”. Наградата получи г-жа Емилия Куркутиади, собственик на фирмата.

Цялото видео може да гледате тук:

Диамантен блясък от SSG заля залата с първото ревю за вечерта. Ексклузивни тоалети от Antony Langountin подчертаваха бижутата, докато на сцената се вихреше музикално шоу с участието на Манал Ел-Фейтури, Николета Хайтова – флейта и Мария Василева – виолончело.

Бутик РАР бяха подготвили ексклузивно ревю за събитието с модели на Balmain.

Стотици представители на модния и бизнес хайлайф на България уважиха събитието. С дрескод черно и диаманти и бляскава атмосфера дело на Event Decor Diamanti, модният елит се събра в зала София Гранд на хотел Маринела, за да разберат кои ще са носителите на престижните отличия за 2019 година.

На входа на залата два огромни руски териера с диамантени бижута очакваха гостите.

Луксозен и изискан кетъринг от Captain Cook и ароматни гаражни вина от Better Half бяха вкусът на вечерта.