Абитуриентски рокли TERANI Couture 2023
  • Отворени врати и професионална консултация от професионалистите в абитуриентската мода – TERANI COUTURE, Абитуриентски рокли Terani Couture.
  • Представяне на най- новите американски модни тенденции, с колекция 2022/2023

Дата: 29 и 30 януари
Час: от 10:00 да 18:00 часа
!!! САМО с предварително записан час на тел: 0899 722 388

  • Официални прически и грим от салони за красота Магама
  • Организация и декорация от сватбена агенция Alfa Luxury Events

Заповядайте в шоурума на Alfa Brides и си изберете мечтаната рокля от последната колекция на Terani Couture Bulgaria! Ще ви посрещнем с чаша шампанско, ще се облечете в три избрани от вас рокли, ще се видите с официална прическа и грим, ще получите безплатна консултация от нашите организатори на събития и ще получите безценни съвети за един от най-важните дни в живота ви – Абитуриентският бал!
Дата: 29 и 30 януари
Час: от 10:00 да 18:00 часа
Място: София, ул. “Кап. Тодор Ночев” 30
Само с предварително записан час на: 0899722388

Всяка година американият моден бранд Terani Couture организира дни на Отворените врати за момичета, на които им предстои абитуриентски бал. На събитието могат да присъстват всички бъдещи абитуриентки, заедно със свой придружител (родител, настойник) и да се насладят на най- новите модели бални и официални рокли. Ще се запознаете с най- новите тенденции в грима и прическите. Нашите консултанти ще Ви насочат към най- правилното организиране на абитуриентския Ви бал – без стрес, притеснения и излишни средства. За декорацията на перфектния бал ще се погрижи екипът на Сватбена агенция Alfa Luxury Events. Абитуриентски рокли Terani Couture стил и изящество във всяка рокля. Луксозни и удобни рокли за всеки официален повод.

Разгледайте някои от балните рокли колекция 2022 в страницата: