Перфектната визия. Как да изберем абитуриентска рокля Terani Couture.

Дара Дерменджиева открива перфектната визия в Terani Couture, благодарение на Антон Узунов и Емилия Куркутиади. Дара е убедена, че иска рокля тип “русалка”, но “Перфектната визия” ще я разубеди. В новия епизод на предаването водещият отново се впуска в бляскавия свят на модата и абитуриентите. Дали знаят какво им отива?
В тази ситуация идват на помощ професионалните консултанти на Terani Couture.

Очарователните бални рокли ще ви пленят с кройка, материи и уникалните акценти на всеки един модел. Те обещават шеметна визия, която няма да прилича по абсолютно нищо на тази от друго момиче от випуска.

Ослепителните бродерии придават неустоим вид на късите бални рокли, а игривите многопластови поли от тюл са класическият завършек на повечето абитуриентски рокли.

Ако в живота ви предстои абитуриентски бал и искате на него да блестите от главата до петите, разгледайте приказните визии, които сме подбрали каталога nи. Те ще ви увлекат в приятна игра, по време на която подборът на дизайнерска рокля за бала ще се случи неусетно. Информация за цените можете да получите, попълвайте формата за заявка, която ще откриете при описанието на всяка абитуриентска рокля.

Както дългите, така и късите бални модели очакват момента, в който да заискрят под светкавиците на камерите в тази така вълшебна нощ, която остава завинаги с съзнанието на всяко момиче, завършващо училище.

Перфектната визия. Как да изберем абитуриентска рокля Terani Couture. Запишете час за проба на тел: 0899 722 388