Сватбен бутик Alfa Brides Рожден Ден

На 12.04.2016г., бутик Alfa Brides празнува своята 1-ва година в България МОЛ и 6-та година от основаването си. Собствениците Емилия и Янис Куркутиади поздравиха с красиво булчинско ревю своите гости и благодариха на всички, уважили тържеството. Специална изненада бяха Теди Кацарова и Силвия Кацарова, в ролите на булка и майка на булката!

Сватбен бутик Alfa Brides Рожден Ден

Алфа Брайдс е луксозният бутик за булчински рокли в София. Емилия Куркутиади е помогнала на стотици булки да намерят своята мечтана булчинска рокля. Емилия е един от първите сватбени консултанти в България. В сватбения бранш е още от 2004 година. Създател е на една от първите сватбени агенции. Водещ и организатор на множество сватби в цялата страна. Тя ще Ви посрещне и изпрати с усмивка. Цени мнението на булките и се вслушва в желанията им. Така успява да открие сватбената рокля на почти всяка дама, прекрачила прага на луксозния бутик. Както самата тя обича да казва: Кажи Да на сватбената рокля!

През 2010 година Емилия Куркутиади създава бутик за сватбени рокли Alfa Brides. На площ от 250 кв.м., през 2014 година, бутикът се мести в столичния МОЛ България. По време на пандемията, от 2021 година, Алфа Брайдс вече се намират в самостоятелна луксозна сграда в кв. Лозенец, София.