Прически с диадема

Официалните прически с диадеми са като “Черешка на тортата” при цялостната визия на всяка булка, абитуриентка или празнуваща дама. Перфектната визия не се отнася само до елегантното облекло и бижутата. Всеки елемент от външния ви вид е също толкова важен и следователно прическата и гримът трябва да отговарят на вашия вкус и личност. След като сте купили вече роклята вашият фризьор лесно може да ви ориентира във вида и формата на официалната ви визия. Тиарите и диадемите са един от най-използваните аксесоари при оформянето на официална прическа.

Прически с диадема
Прически с диадема

Има много и различни елементи, които могат да се вградят в официалната или булчинската прическа. Всяка година модата в аксесоарите за коса се променя и навлизат всякакви иновативни идеи, но диадемите са онази вечна класика, която никога не излиза от мода. Ето защо, ви предлагам някои супер прекрасни и впечатляващи сватбени и официални прически с диадема, с които ще изглеждате наистина зашеметяващо на всяко официално събитие. Запознайте се с най-изящните официални прически, подходящи за сватба, бал или високопоставен прием.

1. Вързана коса с натрупани в горната част къдрици

Тази прическа е идеална за рокля с красив гръб, който е хубаво да покажете. Изискан външен вид, леко небрежен, подходяща за вашия годеж или прием с корона или нежна тиара, както е показано на снимката. Класическа фризура на принцеса, това излъчва тази прическа. Високите прически с удължени къдрици, отворено чело и сложно оформяне в задната част на главата са върха на модата в момента.
Модел: Detelina Kerin, Фотограф: Влади Балевски

Официални прически с диадема
Официални прически с диадема
Официални прически с диадема
Официални прически с диадема

2. Вързана, сплетена коса, оформена в нисък кок

Изящна прическа, която със сигурност ще открадне сърцето ви, както открадна моето. Съчетанието на класически оформена коса с небрежни плитки правят тази кок един от най-предпочитаните при официалните прически, с елегантния си стил и със спокойните му, лаконични форми. Тази прическа е внимателно оформена и подредена. Тя може да бъде проста и сложна, за ежедневни и специални дни. Коковете са различни, но винаги включват някои детайли, акцент, който придава на цялата визия изтънченост и способност да изглеждате шик. Ако не желаете да правите компромис със стила си с обикновен кок, тогава тази красива сплетена коса е идеалният избор за вас.

Сватбени прически с диадема
Сватбени прически с диадема – Снимка Pinterest
Сватбени прически с диадема
Сватбени прически с диадема

3. Наполовина вързана коса с неоформени къдрици

Винаги ме е изумявала красотата на тази полувдигната прическа. Съдържа в себе си точното количество екстравагантност и същевременно женственост и непринудена романтика. Точно като на снимката, тази прическа е подходяща за рокли с гол гръб и затворена предна част. Няма нищо по-красиво от гъстата и дълга коса. Погрешно се смята, че по-възрастните жени трябва да се откажат от подобни прически. Смея да твърдя, че красива и здрава коса, оформена в елегантна, непринудена прическа, подхожда на момичета и жени на всяка възраст. Винаги, когато се погрижите за външния си вид, хората ще го оценят.

Модел: Detelina Kerin, Фотограф: Влади Балевски

Сватбени прически с диадема
Сватбени прически с диадема
Официални прически с диадема
Официални прически с диадема

4. Небрежни игриви къдрици

Тази прическа е подходяща за модерната булка, която е иновативна и не би се спряла пред нищо, за да опита от сладостите на живота. Впечатляваща фризура подходяща за дълга, игрива коса, която трябва да бъде обуздана. Небрежните къдрици, падащи по голите рамене са подходящи за рокли с бюстие и със сърцевидно деколте. Тук тиарата е задължителна. Тя допринася за краслския вид на ефирно оформените вълни. Няма обяснение как тази токлова семпла прическа може да изглежда толкова официално и запомнящо се.

Прически с диадема
Прически с диадема

5. Небрежен нисък кок

Никога не можете да сгрешите с ниско висящ кок, особено когато се комбинира с деликатна тиара. Тази прическа излъчва изисканост и класа като никоя друга и би изглеждала перфектно с вечерна рокля с отворени, паднали рамене. Романтичният стил на тази прическа излъчва женственост, мекота и изтънченост, обикновено се използва за дълга коса. Източник на изображението – Pinterest

Официална прическа - нисък кок
Официална прическа – нисък кок

6. Разхвърляна сплетена коса на една страна

Още една от най-популярните прически за сватба или официално събитие е добре оформената коса на една страна. Тази сложна за изпълнение композиция изисква дълга коса или допълнително поставени кичури. Прическата е подходяща за бохо сватби и рокли, които обикновено са асиметрични и косата може да закрие рамото. При тях освен диадема, може да се използва и венец от живи цветя или кристални елементи за вграждане. Тази прическа подхожда за халди или мехнди церемония и може да бъде съчетана с тиара със скъпоценни камъни или горски цветя. Обзалагам се, че ще изглеждате фантастично и в двата случая.

Модел: Detelina Kerin, Фотограф: Влади Балевски

Официални прически - странична плитка
Официални прически – странична плитка
Официални прически за бал
Официални прически за бал

Още от древността дамските прически са създадени за да допренесат за перфектния външен вид. Почти винаги са доукрасени с помощта на различни аксесоари. Достатъчно е да прибавим една диадема, кристален гребен и корона, лента за глава или просто шал и вашият аутфит ще бъде неповторим. Използвайки красиви аксесоари, винаги можете да създадете необичаен и запомнящ се стайлинг.

Разгледайте новата колекция сватбени рокли и булчински рокли Висша мода.